Kaikki alkoi yhdestä hotellihuoneesta. Lupaus siitä, että arjen ulkopuolella – tai sen rinnalla – on jotain ajatonta. Meillä on vastakeitettyä kahvia, rapeita ja täyteläisiä voisarvia ja loputtomia vapaudentäyteisiä päiviä.

#Staycation

Staycation-tuotemerkki edustaa kaikkea sitä, mitä hotellikäynti meille tarjoaa. Uusi mallisto henkii vähäeleistä hienostuneisuutta, joka näkyy kaikessa aina tapeteista sisustusesineisiin. Tämä tarina alkoi yhdessä hotellihuoneesta. Me tuomme sen koteihin.

Boutique spotting

Pieneen tukholmalaiseen, vanhankaupungin ja Södermalmin välillä sijaitsevaan boutique-hotelliin mahtuu kokonainen tarina, jonka me haluamme viedä mukanamme kotiin. Niinpä annoimme Hanna MW:n ja Sania Claus Deminan tehdä juuri sen. Inspiroidu heidän hotellivierailustaan ja anna boutique-tunnelman muuttaa kotiisi. Katso @ellosofficial, jos haluat nähdä heidän koko Boutique-spotting-tarinansa.

Jokainen arjen tauko jättää jäljen. Anna niiden muodostaa jälkiä ja vihjeitä, jotka löytävät tiensä kotiin ja kertovat mutkattomasta olemassaolosta.

...

If walls could talk…

Lanseeraamme malliston yhteydessä ensimmäiset Staycation-tapetit. Niiden hienostuneet kuviot ja väriyhdistelmät viimeistelevät kodin ilmeen.

...

Win a room for two

Voita hotelliyö kahdelle Hotell Frantzissa ja luo oma boutique-tarinasi. Seuraa Instagram-tiliämme @ellosofficial saadaksesi lisätietoja!

...

More boutique spotting at