Jokin on muuttunut. Ilmassa on aavistus syksyä. Päivät ovat viileämpiä, ja lehtien vaihtaessa väriä arki on saanut uuden rutiinin. Täällä kaikki minkä uskomme määrittelevän meitä saa pudota maahan ja unohtua. Jäljelle jää se, mitä me todella olemme, haluamme ja osaamme – hetki arjessa.

Tässä kampanjassa on kyse kaikesta siitä, minkä pitäisi olla yksinkertaista. Olemme kapseloineet yksinkertaisuuden jokaiseen saumaan ja kuituun ja luoneet sesonkien vaihteeseen sopivan malliston, jonka tuotteet elävät pitkälle tulevaisuuteen. Joten anna päivien viiletä ja lehtien vaihtaa väriä. Entä muutos? Toivotetaan se tervetulleeksi.

Täällä kaikki minkä uskomme määrittelevän meitä saa pudota maahan ja unohtua. Jäljelle jää vain se mitä me todella olemme, haluamme ja osaamme.

Plus Collection

PLUS collection -konseptin kehityksen keskiössä on ollut istuvuus. Vaatteet ovat huolella kuratoituja ja sopivat erilaisille vartalotyyleille mukavuudesta tai muodikkuudesta tinkimättä.

    Coming soon Dress Clara Hoodie Beige, Dress Clara Black

    Olemme luoneet sesonkien vaihteeseen sopivan malliston, jossa on panostettu yksinkertaisuuteen. Joten anna syksyn viileiden päivien tulla kesän tilalle, ja anna lehtien vaihtaa hitaasti väriä.

    New in