Made by women

Made by Women on juuri sitä miltä se kuulostaa – naisten naisille tekemiä kampanjoita. Haluamme nostaa esiin upeita naisia ja antaa heidän kertoa oman tarinansa – erilaisia ääniä ja aitoja tarinoita. Täältä voitte lukea Trine Kjærin tarinan. Trine on stylisti, creative consultant ja vegaanisen Trines Wardrobe Care -kauneuslinjan perustaja. Hän on yhden naisen ääni – kaikkien naisten puolesta.Olen tasapainoinen ja varma itsestäni sekä ylpeä siitä, mitä olen saavuttanut vartaloni kanssa.

Kymmenen vuotta. Niin kauan Trine piti Trines Wardrobe -muotiblogiaan, ennen kuin päätti lopettaa sen. Ehkä ainiaaksi. Ehkä ei. Hänen asenteensa ulkonäköön ja vartaloon kehittyi niiden kymmenen vuoden aikana. Hän viihtyi vuosi vuodelta paremmin omana itsenään. Hänen sisäinen persoonansa lähestyi yhä enemmän hänen ulkoista persoonaansa. Trine muuttui paljon synnytettyään ensimmäisen lapsensa. Kun on kantanut ja synnyttänyt yhden, tai pian kaksi lasta, tulee uudelleen arvioineeksi vartalonsa. Siitä tulee työväline ja paljon enemmän kuin vain vartalo, joka näyttää hyvältä vaatteiden kanssa ja jota arvioidaan jalkojen pituuden tai vyötärön kapeuden mukaan. Tyttären 36 tuntia kestänyt synnytys päättyi keisarinleikkaukseen. Trine kantaa pitkää arpeaan ylpeydellä – se on muisto hänen tyttärensä syntymästä eikä virhe, joka tulee piilottaa. Se on osa hänen vartalonsa tarinaa. Muistutus naisen vartalon loputtomasta vahvuudesta ja kunnioituksesta sitä kohtaan, mitä se voi saada aikaan.

Manus Scripts of MICHAELA HAMILTON
Made by women

Näen itseni kokonaisuutena sen sijaan, että keskittyisin vartaloni niihin osiin, joita haluaisin muuttaa.

#equallywomen – Kaikille vartaloille, kaikille naisille

Made by Women

Jokaisella naisella on oma tarina kerrottavanaan. Yksi elämänkohtalo ja viisauksia, jotka voivat herättää ajatuksia heissä, jotka tunnistavat äänestä itsensä. Tunnistaminen on voimakkain tapamme olla yhteydessä toisiimme. Tunnistettavuus luo yhteenkuuluvuutta. Siksi kohdistamme nyt huomion erilaisiin naisiin, joilla on erilaisia ääniä ja erilaisia elämänkohtaloita. Nostamme esiin yhden naisen äänen – kaikkien naisten puolesta. Klikkaa eteenpäin ja lue lisää naisista, jotka olemme päättäneet nostaa esiin tällä kerralla. ."Gå med mig"

Kuuntele Molly Sandénin tulkinta
Elloksen kappaleesta "Walk with me"