Made by women

Made by Women on juuri sitä miltä se kuulostaa – naisten naisille tekemiä kampanjoita. Haluamme nostaa esiin upeita naisia ja antaa heidän kertoa oman tarinansa – erilaisia ääniä ja aitoja tarinoita. Täältä voitte lukea Molly Sandénin tarinan. Molly on laulaja, lauluntekijä ja artisti. Hän on yhden naisen ääni – kaikkien naisten puolesta.Tämän päivän vartaloihanne on aivan liian kapea ja väritön. Meidänhän tulisi kuvastaa koko ihmisyyttä? Haluan nähdä kaikki vartalot.

Yhdeksän vuotta. Sen ikäisenä Molly sai ensimmäisen kerran kuulla, että hänen vartalossaan on jotain vikaa. Se ei noudattanut tavallista käyrää. Siellä ja silloin hän ryhtyi taistelemaan vartaloaan vastaan, ja se taistelu tulisi jatkumaan monia vuosia. Hän yritti sopeutua ja saada vartalonsa muotoutumaan hyväksyttyjen normien mukaisesti. 24-vuotiaana hän kiipesi Kilimanjarolle ja solmi rauhan vartalonsa kanssa. Hän oli kiitollinen keuhkoistaan ja lihaksistaan – vartalosta, joka oli vienyt hänet vuoren huipulle. Sillä hetkellä hän valloitti sekä Kilimanjaron että oman minäkuvansa. Hän pystyi viimeinkin tuntemaan vartalonsa sisältäpäin sen sijaan, että vain katselisi sitä ulkoapäin. Vartalo ei ole muiden katsottavaksi tarkoitettu koru. Vartalo on kantajansa työkalu, jota tulee käyttää parhaalla mahdollisella tavalla. Artistina, yrittäjänä ja ihmisenä Molly on monien nuorten naisten esikuva.

Made by women

Minulla ei ole kielteisiä ajatuksia muiden naisten ulkonäöstä – miksi muilla pitäisi olla niitä minusta? Olemme kaikki naisia.

#equallywomen – Kaikille vartaloille, kaikille naisille

Made by Women

Jokaisella naisella on oma tarina kerrottavanaan. Yksi elämänkohtalo ja viisauksia, jotka voivat herättää ajatuksia heissä, jotka tunnistavat äänestä itsensä. Tunnistaminen on voimakkain tapamme olla yhteydessä toisiimme. Tunnistettavuus luo yhteenkuuluvuutta. Siksi kohdistamme nyt huomion erilaisiin naisiin, joilla on erilaisia ääniä ja erilaisia elämänkohtaloita. Nostamme esiin yhden naisen äänen – kaikkien naisten puolesta. Klikkaa eteenpäin ja lue lisää naisista, jotka olemme päättäneet nostaa esiin tällä kerralla. ."Gå med mig"

Kuuntele Molly Sandénin tulkinta
Elloksen kappaleesta "Walk with me"