Made by women

Made By Women on naisten naisille luoma alusta. Haluamme tuoda esiin aitoja ja rehellisiä kertomuksia sekä antaa tilaa naisten äänille. Täältä voitte lukea Loreenin tarinan. Loreen on laulaja, lauluntekijä ja artisti. Hän on yhden naisen ääni – kaikkien naisten puolesta.

Saamme usein kuulla, että emme kelpaa tai riitä. Se, että joku sanoo meistä niin ei tarkoita, että se on totta. Meidän tulee ryhtyä elämään omien totuuksiemme mukaan.

Voimmeko vaikuttaa siihen, miten näemme itsemme? Mitä näemme, kun katsomme peiliin aikaisin aamulla? Loreen kuuli kouluterveydenhoitajan kehottavan toista oppilasta tekemään juuri niin. ”Seuraavan kerran kun katsot itseäsi peilistä”, kouluterveydenhoitaja sanoi, ”sano itsellesi, että olet kaunis. Jatka sitä niin kauan, että uskot siihen itse”. Ehkä onkin niin, että kuulemamme sanat vaikuttavat siihen mitä mieltä olemme itsestämme. Tuon päivän jälkeen Loreen meni kotiin, asettui peilin eteen ja sanoi itselleen ensimmäisen kerran, että hän on kaunis. Hän toisteli sitä kerta toisensa jälkeen, ja ajan kuluessa hän alkoi uskoa peilikuvansa sanoihin. Lopulta hän rakasti näkemäänsä. Voimme luoda omia totuuksiamme ja elää niiden mukaan. Omien totuuksiemme mukaan eläminen on avain kaikkeen.Manus Scripts of Michaela Hamilton.

Made by women

Kerro kuka olet. Kerro se itsellesi ja muille. Lopulta me uskomme sinua.

#equallywomen – our true values, unmasked and unfiltered.

Made by Women

Jokaisella naisella on oma tarina kerrottavanaan. Oma ainutlaatuinen tarina, joka on kaunis juuri sellaisena kuin se on. Olemme luoneet alustan nostaaksemme esiin joitakin näistä aidoista ja rehellisistä tarinoista, sillä juuri niistä voimme löytää jotakin, josta tunnistamme itsemme. Opimme tunnistamalla – sekä itsestämme että toisistamme. Nostamme esiin erilaisten naisten ääniä – kaikkien naisten puolesta.