Made by women

Made by Women on juuri sitä miltä se kuulostaa – naisten naisille tekemiä kampanjoita. Haluamme nostaa esiin upeita naisia ja antaa heidän kertoa oman tarinansa – erilaisia ääniä ja aitoja tarinoita. Täältä voitte lukea Anniken Jørgensenin tarinan. Anniken on bloggaaja, kirjailija ja Knust Porcelen -vaatemerkin perustaja. Hän on yhden naisen ääni – kaikkien naisten puolesta.Vartalossani ei ollut koskaan mitään vikaa, vaan siinä, mitä ajattelin siitä.

18-vuotias norjalainen Anniken katsoi peiliin ja mietti, kuka kuvassa näkyi. Tekoripset, tekokynnet ja hiustenpidennykset olivat kuin panssari hänen sisimpänsä ympärillä. Niinpä hän luopui niistä – kaikista ulkoisista tekijöistä, joiden hän oli jo pitkään uskonut olevan osa häntä itseään. Esiin tuli ihminen, joka oli aina ollut hänen sisällään, mutta jäänyt piiloon ulkokuoren alle. Ihminen, joka oli piiloutunut tekoripsien, tekokynsien ja hiustenpidennysten taakse. Anniken on nuori nainen, joka taistelee tasa-arvon, tasavertaisuuden ja oikeudenmukaisuuden puolesta kaikilla elämänalueilla. Esikuvan tarina sopii moniin nuoriin naisiin, jotka kantavat hartioillaan yhteiskunnan odotuksia ja sekoittavat ne omiin odotuksiinsa siitä, mitä he haluavat ja keitä he ovat. Anniken osoittaa, että on mahdollista löytää oma tarinansa ja käyttää sitä tulevaisuuden luomiseen.

Manus Scripts of MICHAELA HAMILTON
Made by women

Sen päivän jälkeen hyväksyin ulkonäköni, ja se muutti minut täydellisesti.

#equallywomen – Kaikille vartaloille, kaikille naisille

Made by Women

Jokaisella naisella on oma tarina kerrottavanaan. Yksi elämänkohtalo ja viisauksia, jotka voivat herättää ajatuksia heissä, jotka tunnistavat äänestä itsensä. Tunnistaminen on voimakkain tapamme olla yhteydessä toisiimme. Tunnistettavuus luo yhteenkuuluvuutta. Siksi kohdistamme nyt huomion erilaisiin naisiin, joilla on erilaisia ääniä ja erilaisia elämänkohtaloita. Nostamme esiin yhden naisen äänen – kaikkien naisten puolesta. Klikkaa eteenpäin ja lue lisää naisista, jotka olemme päättäneet nostaa esiin tällä kerralla. .