#In collaboration with Linda-Marie Nillson

Osana Made by Women -aloitetta nostamme säännöllisin väliajoin esiin inspiroivia ja luovia naisia kampanjoissamme ja mallistoissamme. Elin Lannsjö ja Ellos ovat yhdessä poimineet muistoja 70-luvun individualismista ja nivoneet ne sesongin ensimmäiseen kevätmallistoon. Romanttiset röyhelöt ja pitkät boho-mekot yhdistetään denimiin, korkeisiin vyötäröihin ja suoriin linjoihin. Inspiroidu kampanjasta ja shoppaile Elinin malliston tuotteita täällä!

Made by Linda-Marie     |     #equallycreative     |     #equallywomen     |     #equallyellos    

For every body

Mallisto on suunniteltu sopimaan mahdollisimman monenlaisille vartaloille – saatavana koot 38/40–54/56.

Halusin luoda malliston, jonka vaatteet sopivat mahdollisimman monille vartaloille ja mahdollisimman moniin tilanteisiin. Minulle on tärkeää, että vaatteet mukautuvat vartalon mukaan eikä päinvastoin niin, että vartaloa tulisi muokata ja se pitäisi saada mahtumaan vaatteeseen. Haluan, että mekot sopivat sekä lämpimiin loppukesän iltoihin että työpäiviin. Vaatteet eivät saa olla vaikeasti yhdisteltäviä ja hankalia – niiden tulee tuottaa iloa!

#Staycation

Olen todella ylpeä ja iloinen yhteistyöstä Elloksen kanssa – vaikka tämä on ensimmäinen yhteinen mallistomme, niin meillä on elämänmittainen suhde. Jo silloin kun olin pieni äitini auttoi minua ostamaan vaatteita Ellos-kuvastosta, sillä löysin sieltä omaa kokoani olevia vaatteita. Olen todella kiitollinen saadessani tehdä yhteistyötä sellaisen yrityksen kanssa, joka pyrkii huomioimaan erilaisia vartaloita sekä mallistoissaan että kampanjoissaan.

Vaatteet ja muoti ovat aiheuttaneet minulle pitkään surua. En tiedä montako kyyneltä olen vuodattanut, kuinka paljon häpeää olen tuntenut tai monessako hikisessä sovituskopissa olen seisonut ja yrittänyt vetää mahaa sisään, jotta se mahtuisi sovittamiini vaatteisiin. En aio enää koskaan uskoa, että vika on minussa, sillä vika on yhteiskunnan luomissa normeissa. Pukeudun nykyään juuri niin kuin haluan. Napapaitoihin, ylipolvensaappaisiin, lyhyisiin mekkoihin – vaatteisiin, joiden olemme oppineet sopivan hoikille vartaloille. Vaatteet ja muoti kuuluvat kaikille, ja ne pitäisi yhdistää iloon, ei suruun. Joten jos vaate ilahduttaa minua, ostan sen. Ja tunnen oloni vapaaksi.

Mekoista kolme on nimetty minun mukaani – Linda-Marie Ellinor Madeleine Nilsson. Kuvittelen, että mekoissa on mukana pieni pala minua ja että voin kannustaa niiden kantajia ja muistuttaa heitä siitä, että he ovat kauniita sellaisina kuin ovat. Neljäs mekko on nimetty äitini Ann-Louisen mukaan. Hän tulee aina olemaan pieni osa minua ja seuraamaan minua kaikkialle.

Made by Linda-Marie