Checklist

Vi vil gøre julen og højtiderne omkring den så enkle og uhøjtidelige som muligt. Derfor har vi lavet en tjekliste over det, der kan være godt at minde sig selv om inden sæsonen.

Checklist

Lasten lahjoihin kannattaa paneutua, mutta perheen aikuiset ovat aikuisia – viinipullo riittää hyvin. Appivanhemmat? He eivät ole sinun vastuullasi.

Checklist

On tärkeää olla tietoinen ruoka-allergioista, ettei kenellekään terveydelle aiheudu vaaraa. Mutta pitääkö valmistaa kolme erilaista salaattia, lohiannosta ja jälkiruokaa vieraiden makumieltymysten mukaan? Ihmiset tyytyvät yleensä siihen mitä saavat, ja ruokaa on riittävästi kaikille. Muistatko viime vuoden ylijääneet ruoat?

Checklist

Jos et pidä siivoamisesta, siivoa kuten muulloinkin. Ensiksi, ota kaikki perheenjäsenet mukaan. Toiseksi, tee vain välttämättömin. Kukaan ei kuitenkaan katso raskaan eteiskaapin taakse.

Kaikki kodit tarvitsevat perusteellisen puhdistuksen säännöllisin väliajoin. Tee se vasta kaikkien juhlahetkien ja pyhien jälkeen, kun stressi on helpottanut. Vierailla on tapana sotkea juuri siivoamasi paikat.

Checklist

Kuusen sisään tuominen ja koristeleminen säihkyväksi on usein moniosainen projekti. Ja kuin sattumalta sinä olet ainoa, joka osallistuu kaikkiin osiin. Kieltäydy niistä osista, jotka eivät kiinnosta sinua, tai kerro perheellesi, että he ovat yhtä lailla vastuulla kuusen koristelusta kuin sinäkin.

Checklist

Aloita valmistelut ajoissa, jos aiot kutsua paljon vieraita joulupöytään. Muista myös, että vaikka te tarjoatte illallisen, ei se tarkoita, että teidän tulee valmistaa ruokaa, jonka valmistaminen kestää useita päiviä. Riippumatta siitä minkälaisen illallisen tarjoatte, sinä et ole yksin vastuussa siitä.

#equallywomen – our true values, unmasked and unfiltered.