Hiustenhoitoaineet / Sol de Janeiro

Hiusten hoitoaine, joka hoitaa, vahvistaa ja korjaa. Saat kampaamotasoisen tuloksen kotisuihkussa. Hyödynnä brasilialaisen hiusten asiantuntijan voimaa tällä tehokkaalla hoitoaineella, joka on luotu korjaamaan vauriot ja syväravitsemaan kuivia hiuksia latistamatta niitä.
Kolmoiskoostumus, joka sisältää luonnollista, brasilialaista voita ja Sol de Janeiron Sol Seal Technology ™ -teknologiaa, joka korjaa haaroittuneet latvat vain yhden käyttökerran jälkeen. Syvältä kosteuttava yhdistelmä brasilialaista cupuaçua, murumurua ja tucumã-voita vähentää pörröisyyttä, tekee hiuksista pehmeämmät ja ehkäisee vaurioita.

Tehokas yksinäänkin, mutta yhdessä tuotteiden Brazilian Joia™ Strengthening + Smoothing Shampoo ja Conditioner kanssa tämä intensiivinen hoitoaine kosteuttaa tehokkaasti hiuksia latistamatta niitä. Nauti kiiltävistä, terveistä ja vahvoista hiuksista, joissa on ihana, ikoninen Cheirosa´62 -tuoksu.

Tuoksu: Cheirosa ‘62

Ainesosat: Yhdistelmä tiivistettyjä ja vahvistavia brasilialaisia ​​ainesosia, jotka korjaavat ja kosteuttavat hiuksia hoitaen tavallisinta hiusongelmaa: kuivia ja vaurioituneita hiuksia.
Sol Seal Technology™: Hyödyllinen ja todistettu hiuksia korjaava ja niiden vahvuuden palauttava vaikutus jo yhden käyttökerran jälkeen. Kasvipohjainen keratiini kapseloi vaurioituneen hiuskerroksen ja kietoutuu haaroittuneisiin latvoihin korjaten hiuksia. Voit ajatella sitä hoitavana "halauksena" hiuksellesi.
Cupuaçu-voi: Syväkosteuttaa kuivat hiukset rasvahappoyhdistelmän ansiosta (mm. steariini- ja lauriinihappo), tekemättä hiuksista raskaat ja veltot.
Murumuruvoi: Lisää kiiltoa, pehmeyttä, joustavuutta ja liikkuvuutta. Sisältää runsaasti omega-rasvahappoja, jotka vähentävät hiusten pörröisyyttä.
Tucuma-voi: Lukitsee tehokkaasti kosteuden, mutta tarjoaa myös suojaa, jotta hiukset eivät vahingoitu harjatessa tai päivittäisessä muotoilussa.

Tuotenumero: 1644809

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Arvostelut

Kerro meille mitä mieltä olet Ei arvosteluja

Kirjoita arvostelu