Kasvonaamiot / Shiseido

Shiseido Waso Satocane Pore Purifying Scrub Mask -tuotteessa on mineraalikasvonaamio ja kuorinta-aine samassa, ja se puhdistaa ihohuokoset syvältä. Satokibi-sokeri poistaa ylimääräistä talia, mikä ehkäisee mustapäiden syntyä, ja kasvipohjainen kuorinta poistaa kuolleita ihosoluja. Kuorintanaamio on vegaaninen ja sopii kaikille ihotyypeille sekä sinulle, joka haluat saada käytön jälkeen pehmeän ja sileän ihon, jonka huokoset eivät erotu yhtä selvästi. Sopii kaikille ja on täydellinen ensimmäinen ihonhoitotuote nuorelle, joka haluaa luoda ensimmäisen ihonhoitorutiininsa.

Levitä kuivalle ja puhtaalle iholle. Ota kaksi kirsikan kokoista tippaa tuotetta ja hiero ne kasvoille välttäen suuta ja silmänympärysihoa. Anna vaikuttaa 5 minuutin ajan ja huuhtele. Suositellaan käytettäväksi kaksi kertaa viikossa parhaan tuloksen saamiseksi.

Maaperästä kasvoille
Waso-tuotteiden yhteydessä Shiseido on tehnyt yhteistyötä paikallisten japanilaisten maanviljeliöiden kanssa niillä alueilla, joilla ainesosat kasvavat parhaiten, perinteisten suurten toimittajien sijaan. Näin syntyy uusia työpaikkoja ja laadukkaita viljelyksiä.

Kestävät pakkaukset
95% Wason purkeista koostuu kierrätetystä muovista, ja kartonki on FSC-merkittyä. Muovin käytön vähentämiseksi purkin kansi sisältää 30% riisinkuorta.

Tuotenumero: 1662284

Säästät toimituskulut

Koskee yli 69 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Share your favorites!

Bilder taggade med #ellos på Instagram.