Kasvot / Shiseido

Shiseido Clear Suncare Stick SPF50 on läpikuultava aurinkosuojapuikko, joka levitetään suoraan iholle. Ei tunnu tahmealta eikä jätä näkyviä jälkiä. Shiseidon aurinkosuojavoiteiden innovaatioteknologia, SynchroShield™, tekee Shiseido Clear Suncare Stick -aurinkovoiteesta entistäkin tehokkaamman ja paremmin suojaavan, kun se tulee kosketuksiin lämmön, veden tai hien kanssa. Täydellistä aktiivisina päivinä, kun haluat kestävän aurinkosuojan. Shiseido Clear Suncare Stick suojaa UVA/UVB-säteiltä sekä pehmentää ihoa sen kuivumisen ehkäisemiseksi. Sopii käytettäväksi milloin vain ja missä vain. Sopii kaikille ihotyypeille. Puikko levitetään suoraan iholle ja sopii sekä kasvoille että vartalolle. Levitä aamulla iholle ennen meikkiä meikinpohjustukseksi ja lisää päivällä meikin päälle maksimaalisen suojan varmistamiseksi.

Sisältää kasvipohjaista Profense CL -yhdistettä, joka ehkäisee UV-vaurioiden aiheuttamia ryppyjä ja epätasaista ihonsävyä. Sisältää myös anti pollution -yhdistettä, joka ehkäisee epäpuhtauksien kiinnittymistä ihoon, ja antioksidantteja, jotka suojaavat ihoa ilmansaasteiden aiheuttamilta vaurioilta. Shiseido Clear Suncare Stick kestää erittäin hyvin vettä, joten tuotetta liukenee mereen vähemmän kuin ei-vedenkestävistä tuotteista.

Tuote toimitetaan vetoketjupussissa, joka on valmistettu 72%:sesti sertifioidusta biologisesti hajoavasta materiaalista ja jota voidaan käyttää monta kertaa.
Sopii käytettäväksi suojaavana meikin pohjustustuotteena ja voidaan myös levittää meikin päälle.

Tuotenumero: 1637328

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Arvostelut

Kerro meille mitä mieltä olet Ei arvosteluja

Kirjoita arvostelu
Miten arvostelut toimivat?

Share your favorites!

Bilder taggade med #ellos på Instagram.