Seksilelut / Satisfyer

Satisfyer Pro 3, Vibration, on tyylikkäästi muotoiltu malli, jossa yhdistyvät mattamusta väri ja roosansävyinen yksityiskohta. Yläosan, jossa aukko sijaitsee, täydellinen kulma ympäröi klitoriksen ja stimuloi sekä paineaalloilla että värähtelyillä.
Se stimuloi klitorista muiden Satisfyer-mallien tapaan paineaaltojen avulla erittäin miellyttävästi tehostaen verenkiertoa. Tämä ainutlaatuinen ja imevä tunne tuottaa monille naisille useita orgasmeja ja voimakkaimmat orgasmit, joita he ovat koskaan kokeneet.
Klitoriskiihottimen aukko ympäröi klitoriksen ja tuottaa välittömän nautinnon. Pidätpä sitten kevyestä tai voimakkaasta stimulaatiosta, 11 tehotasosta saat taatusti tyydytyksen.
Tämä versio vie stimulaation askeleen pidemmälle. Paineaaltojen lisäksi se tuottaa myös miellyttävää värinää. Niitä ohjataan erikseen, joten voit itse valita, miten haluat nauttia hetkestä. Lisäksi voit valita kymmenestä erilaisesta värinäohjelmasta. Laitteessa on kaksi erittäin hiljaista moottoria. Paineilmalla toimiva hieromasauva on 100% vedenpitävä, joten voit nauttia sen seurasta vedenpinnan ylä- ja alapuolella.
Lataa leikkikalusi helposti magneettisella USB-johdolla.

Tuotteen mitat: 14,5 x 4,8 x 4,3 cm.
Materiaali: Silikonia, ABS-muovia
Pinta: Sileä, silkinpehmeä
Värisevä: Kyllä
Värinätilat: 10 erilaista porrasta
Äänitaso: Matala
Vesitiivis: Kyllä
Akkutyyppi: USB-ladattava

Tuotenumero: 1624394

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Arvostelut

Kerro meille mitä mieltä olet Ei arvosteluja

Kirjoita arvostelu
Miten arvostelut toimivat?

Share your favorites!

Bilder taggade med #ellos på Instagram.