Satake omo - tradition & craftmanship satake omo gyūtō 牛刀 kaunis ja tyylikäs gyuto, jonka terän pituus on 21 cm. Pehmeäksi kiillotettu damascusterä on vahva ja ohut, mikä antaa erittäin eksklusiivisen tuntuman käytettäessä. gyuto edustaa useimmiten länsimaista muotoilua edustavia kokkiveitsiä, mutta japanissa gyūtō on itse asiassa sana, joka tarkoittaa "naudanlihaveitsiä". länsimainen kokkiveitsi on pidempi ja kartiomaisempi kuin japanilainen santoku. Kapeampi kärki sopii täydellisesti yksityiskohtien työstämiseen, kun taas suurempi terän pituus sopii erinomaisesti lihan, mutta myös kalan ja vihannesten leikkaamiseen ja veistämiseen. terä sataken omo -sarjan terissä on uskomattoman kaunis damaskusterä, jossa on 67 kerrosta aus-10-terästä. Tämän teräksen valmistaa japanilainen aichi steel corporation. Se on optimaalinen korkealaatuisissa keittiöveitsissä tasapainoisten ominaisuuksiensa vuoksi. aus-10:n Rockwell-kovuus (hrc) on noin 58-60, mikä tekee siitä tarpeeksi kovan pitämään terävän terän, mutta tarpeeksi pehmeän, jotta se on suhteellisen helppo s...