Remington Parranajokone R4000 R4 Style

60,00 EUR 74,90 EUR -20% Arvosana NaN / 5 ( 0 )

Loppunut varastosta,  toimitus 3-6 arkipäivää

Parranajokoneet / Remington

Kaksinkertainen ajopää antaa maksimaalisen leikkuualueen partaa ajaessasi. Antimikrobinen pinnoite antaa iholle lisäsuojaa ja takaa puhtaan ja hellävaraisen parranajon. Joustavat ajopäät ja parannettu TPE Pivoting Neck takaavat, että parranajokone mukailee kasvojesi muotoja ja tarjoaa miellyttävän parranajon. Style Series R4 -parranajokoneen ergonominen muotoilu mahdollistaa joustavan otteen. Mikäli haluat mieluummin lyhyen sängen, jättää muotoilija partasi tyylikkään kolmen päivän sängen mittaiseksi. Parannettu pop-up-trimmeri auttaa sinua rajaamaan, trimmaamaan ja muotoilemaan partaasi halutun lopputuloksen.

Style Series R4 -parranajokoneella luot useita erilaisia tyylejä. Johdoton R4 sujuvaan ja helppoon muotoiluun. 45 minuutin käyttöaika takaa täydellisen parranajon. 3-portaisen LED-merkkivalon avulla seuraat akun latauksen tilaa. Käytä pikalataustoimintoa, mikäli tarvitset lisää virtaa tai huomaat jättäneesi joitakin karvoja ajamatta.

Style Series R4 on 100% vedenkestävä, joten voit ajaa parran suihkussa nopeuttaaksesi ja helpottaaksesi arkea. Voit huuhdella parranajokoneen käyttöjen välillä ja käyttää kätevää puhdistusharjaa pitääksesi sen huippukunnossa.

- Ajopään terät kahdessa kehässä
- Antimikrobinen pinnoite vähentää ihoärsytystä
- Joustavat terät ja kääntyvä varsi myötäilevät kasvojen muotoja
- Entistä parempi pop-up-trimmeri
- Ergonominen kahva
- Johdoton
- Latausaika 4 tuntia
- Käyttöaika 45 minuuttia
- 3-portainen LED-merkkivalo
- Muotoilija 3 päivän sängelle
- 100% vedenkestävä
- Puhdistusharja

Tuotenumero: 1593519

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Express24

Saat pakettisi huomenna, jos tilaat ennen klo 13.00*

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää