Siveltimet / Real Techniques

Miracle AirBlend Sponge+ -sieni, jonka muistivaahto myötäilee ihoa ja levittää meikin tasaisesti ja peittävästi luoden luonnollisen mattamaisen ilmeen. Antimikrobisten ominaisuuksien ja ainutlaatuisen kolmipisteisen tarkan muodon ansiosta voit pitää ihosi terveenä ja saat enemmän irti meikistäsi. Antimikrobinen suoja kestää jopa 30 päivää.
Käytä litteää puolta levittämiseen, kärkeä piilottamiseen ja pyöreää puolta häivyttämiseen. Miracle AirBlend Sponge+ peittää hyvin samalla, kun saat luonnollisesti viimeistellyn meikin. Airblendiä voi käyttää myös kosteana, jos haluat kevyemmän peittävyyden.

Käytä seuraavien tuotteiden kanssa: meikkivoide, concealer, väriä korjaava meikki luonnollisella mattapinnalla.
Sopii seuraaville: Epätasainen sävy ja tekstuuri, puolipeittävä tai peittävä lopputulos.
Antimikrobiologinen suoja pitää ihon raikkaana jopa 30 päivää.
Dermatologisesti testattu ja hellävarainen herkälle iholle.
100% vegaaninen ja cruelty free.
Käytä pyöreää puolta meikin häivyttämiseen kasvojen isoilla alueilla. Kärkeä voi käyttää näppyjen ja finnien peittämiseen ja litteää puolta contourin levittämiseen silmien ja nenän ympärille, jolloin ihostasi tulee tasaisempi ja kauniimpi.

Puhdista huolella haalealla vedellä jokaisen käyttökerran jälkeen. Syväpuhdista 1 kerran viikossa Real Techniques Brushilla + Sponge Gel Cleanserillä. Anna kuivua huoneilmassa kunnolla. Säilytä kylmässä ja kuivassa paikassa. Vaihda sieni joka 30. päivä.

Tuotenumero: 1668751-01-0

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Arvostelut

Kerro meille mitä mieltä olet Ei arvosteluja

Kirjoita arvostelu