Rätt Start Peitto vaunuihin/kehtoon, ekologista puuvillaa 70 x 80 cm

EUR Arvosana 0 / 5 ( 0 )

Loppunut varastosta,  toimitus 3-6 arkipäivää

Lasten pussilakanat & tyynyliiinat / Rätt Start

Vauvanpeitto ekologista puuvillaa (GOTS). Lastenvaunuihin/kehtoon/kantokoppaan. Päällinen hengittävää mikrokuitua. Täyte korkealuokkaista polyesterikuitua, jolla on erittäin hyvät pesuominaisuudet.
Öko-Tex-sertifikaatti, luokka I baby. Allergiaturvallinen materiaali. Peiton kuidut siirtävät tehokkaasti pois kosteutta ja ylimääräistä lämpöä, jolloin lapsella on kuiva ja lämmin olo.
Mitat: 70 x 80 cm
Päällyskangas: 100% ekologista puuvillaa (GOTS)
Täyte: 100% korkealuokkaista polyesterikuitua
Pesuohje: pesu 95 asteessa, normaalipesuksi suositellaan 60 asteen hienopesua peiton käyttöiän pidentämiseksi. Älä käytä huuhteluainetta ja suosi nestemäistä pesuainetta. Rumpukuivaa matalassa lämötilassa ja ravistele peitto sen jälkeen.

GOTS-sertifikaatti CU 806118. Tuote sisältää ekologista materiaalia, joka on viljelty ilman kemiallisia torjunta-aineita, keinotekoisia lannoitteita ja geenimuuntelua (GMO). Tuote täyttää GOTS-sertifikaatissa määritellyt vastuullista valmistusta koskevat ihmisoikeus- ja ympäristövaatimukset aina materiaalin tuotannosta lopputuotteeseen asti. Tuotteen ympäristövaikutukset ovat pienemmät kuin tavanomaisesti tuotettujen tuotteiden.

  • Täyte: 100% Polyesteriä
  • Päällyskangas: 100% Puuvillaa
  • productdetail.attributes.QuiltHeatingRate: Keskilämmin

Tuotenumero: 1027530-01-0

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää