Urheilukellot & aktiivisuusrannekkeet / Polar

Polar Ignite -fitnesskello.

Polar Ignite on fitnesskello, joka auttaa sinua saavuttamaan todellisen potentiaalisi. Ignite-fitnesskellossa on edistyksellinen sykkeenmittaus - kello mittaa sykkeen ranteesta Polarin Precision Prime™ -yhdistelmäsensoriteknologian avulla. GPS seuraa nopeutta ja matkaa sekä rekisteröi treenireittisi. Nightly Recharge™ mittaa yön aikana tapahtuvan palautumisen. FitSpark™-treeniopas antaa henkilökohtaista treeniopastusta, joka perustuu treenihistoriaasi, kuntotasoosi ja palautumisesi tilaan. Uusi Sleep Plus Stages™ -unenseuranta tarkkailee univaiheitasi (REM-uni, kevyt uni ja syvä uni) sekä antaa unipalautetta ja numeerisen unituloksen. Polar Igniten ohjatut hengitysharjoitukset auttavat rentoutumaan ja vähentämään stressiä. Värillinen kosketusnäyttö ja 20 mm:n vakioranneke, jossa pikakiinnitys nopeaa rannekkeen vaihtoa varten.

Mitat
43 x 43 x 8,5 mm

Paino
Rannekkeen kanssa 35 g, ilman ranneketta 21 g

Näyttö
Liikkeestä aktivoituva värillinen kosketusnäyttö (IPS TFT), jossa näytön kirkkauden automaattinen säätö (ALS). Aina päällä -toiminto treenitilassa. Resoluutio 240x204. Dragontrail-lasi.

Akku
165 mAh:n litiumpolymeeriakku. Akun kesto jopa 17 tuntia treenitilassa (kun GPS ja rannesykkeenmittaus ovat käytössä), ja jopa viisi päivää kellotilassa, kun jatkuva sykeseuranta on käytössä.

Materiaali
Lasikuituvahvisteinen polymeerikuori. Ruostumaton teräskehys ja -painike.

Rannekkeet
Musta ja hopea: TPU-muovi, ruostumaton terässolki.
Muut värit: Silikoni, ruostumaton terässolki.

Koot:
S: ranteen ympärysmitta 130-185 mm
M/L: ranteen ympärysmitta 155-210 mm

GPS
Sisäänrakennettu GPS ja GLONASS. A-GPS nopeaa paikannusta varten.

Yhdistettävyys
Bluetooth Low Energy (BLE). Mukautettu USB-johto lataukseen ja tietojen synkronointiin.

Kello
Aika ja päivämäärä. Herätys ja torkkutoiminto. Sekuntikello ja alaspäin laskeva ajastin.

Käyttöliittymän kielet
Englanti, saksa, ranska, italia, hollanti, norja, espanja, portugali, ruotsi, suomi, tanska, puola, venäjä, turkki, Indonesian kieli, tšekki, japani, kiina (yksinkertaistettu)

Sensorit
Yhteensopiva Polar BLE -sykesensorien kanssa.

Vesitiiviys
Vedenkestävä 30 m (ISO 22810, soveltuu uimiseen)

Erillistila
Kelloa voi käyttää yksinään ilman muita laitteita tai yhteyksiä (rajallinen muistikapasiteetti tietojen tallennukseen). Saat käyttöösi kaikki ominaisuudet, toiminnot ja rajattoman tallennustilan, kun yhdistät kellosi ilmaiseen Polar Flow -sovellukseen ja -verkkopalveluun, jonne tallentuvat kaikki urheilu- ja treenitietosi.

Tuotenumero: 1609069

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Arvostelut

Kerro meille mitä mieltä olet Ei arvosteluja

Kirjoita arvostelu