Partatrimmerit / Philips

Philipsin 8-in-1-monitoimitrimmerin avulla on helppo pysyä tyylikkäänä. Erilaiset lisätarvikkeet antavat mahdollisuudet huolitellun tyylin luomiseen. Voit trimmata partaa, nenä- ja korvakarvoja ja leikata hiuksia kotona. Voit myös helposti muotoilla pulisongit tai siistiä kampausta. Kaikki Philipsin Multigroomer-trimmerit ovat huoltovapaita, ja niissä on itseteroittuva teräelementti, jota ei tarvitse koskaan öljytä.
Kestävät terät
Trimmerissä on itseteroittuvat terät, joten niitä ei tarvitse huoltaa. Terät pysyvät terävinä ja tehokkaina ilma öljyämistä. Ne ovat kolmen vuoden käytön jälkeenkin yhtä teräviä kuin ostohetkellä.
Monitoimitrimmerillä leikkaat hiukset ja muotoilet parran
All-in-one-trimmeriin kuuluu erilaisia lisätarvikkeita, joilla voidaan trimmata ja muotoilla partaa sekä poistaa nenä- ja korvakarvoja.
Trimmeri sekä parralle että hiuksille
Ilman kampaa käytettynä trimmerillä saa siistit ja tarkat linjat sekä parralle että hiuksille. Trimmeriin voi myös kiinnittää eripituisia parta- tai hiuskampoja.
Nenä- ja korvakarvatrimmeri poistaa harmilliset ihokarvat kivuttomasti
Napsauta lisävaruste kiinni trimmeriin, niin voit poistaa ei-toivotut ihokarvat korvista ja nenästä täysin kivuttomasti. Nenäkarvatrimmerin ainutlaatuinen teknologia ja pyörivä ajopää takaavat nopeat ja tehokkaat tulokset repimättä ja satuttamatta. Lisäksi nenäkarvatrimmerissä on suojaava kuori, joka ehkäisee ihovaurioita.
6 kestävää kampaa sekä hiuksille että parralle
Kampaosat on valmistettu erittäin kestävästä materiaalista, joka ei rikkoudu vaikka kampa putoaisi lattialle. Pakkaukseen kuuluu 2 sänkikampaa (1,2 mm), 1 säädettävä partakampa (3 7 mm) ja 3 hiuskampaa (9, 12, 16 mm).
Huuhdeltavat lisälaitteet
Lisälaitteet on helppo puhdistaa: irrota napsauttamalla ja huuhtele terä ja kammat.
Käytännöllinen kotelo

  • Takuu: Takuu 2 vuotta. Säilytä tilauserittely.

Tuotenumero: 1509457

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Arvostelut

Kerro meille mitä mieltä olet Ei arvosteluja

Kirjoita arvostelu