Puhdistusaineet / Peter Thomas Roth

Kevyesti kuoriva kasvojenpuhdistusgeeli, joka poistaa tehokkaasti meikin ja epäpuhtaudet ja vaikuttaa syvällä tehden ihosta raikkaan ja nuorekkaan. Auttaa soluja uusiutumaan ja vähentää juonteiden ja ryppyjen syntymistä. Parantaa ihon rakennetta ja kosteuttaa, vahvistaa ja tasoittaa ihoa. Kevyt, virkistävä persikantuoksu. Sopii kaikille ihotyypeille, mukaan lukien kuivalle, auringon vaurioittamalle tai normaalille iholle, sekaiholle, rasvaiselle tai akneen taipuvalle iholle. Ei kuitenkaan erittäin herkälle iholle.

Sisältö muun muassa:
- Glykolihappo (AHA) ja salisyylihappo (BHA) kuorivat ja tasoittavat ihon pintaa, puhdistavat ja avaavat tukkeutuneita huokosia.
- Aragini (aminohappo) ja lehmusuute rauhoittavat ja tasapainottavat ihoa.
- Sitruuna, lime ja greippiuute lisäävät antioksidantteja ja kirkastavat ihoa.

Vinkki! Käytä sekaiholle, rasvaiselle iholle tai akneiholle 1-2 kertaa päivässä. Käytä normaalille, kuivalle tai auringon vaurioittamalle iholle aluksi 2-3 kertaa viikossa.

Levitä pieni määrä puhdistusgeeliä kostutetulle iholle. Vaahdota runsaasti ja hiero ihoa varovasti minuutin ajan. Huuhtele huolellisesti haalealla vedellä ja taputtele iho varovasti kuivaksi. Tuotteen sisältämä alfahydroksihappo (AHS) voi herkistää ihoa auringolle ja lisätä auringossa palamisen riskiä. Käytä aurinkosuojaa ennen suoraa altistumista auringolle auringonpaisteen ollessa voimakkaimmillaan.

Tuotenumero: 1568913

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Arvostelut

Kerro meille mitä mieltä olet Ei arvosteluja

Kirjoita arvostelu