Hampaat / Panasonic

Ladattava hampaiden puhdistuslaite sisältää uuden Interdental-tilan, joka on ihanteellinen hammasvälien puhdistamiseen. Huuhtelee tehokkaasti irtonaisen plakin pois herkistä ientaskuista.

Vesisuihkun 3 etua
Panasonicin huuhtelulaite irrottaa hampaiden väliin jääneet ruoantähteet vesisuihkulla, ja huuhtoo pois irtonaisen plakin ientaskuista. Air In -vesisuihkua voidaan käyttää myös ikenien hellävaraiseen stimulointiin. Huuhtelulaite parantaa ikenien terveyttä 2 viikon käytön jälkeen*.
*Japanin hammaslääketieteellisen yliopiston parodontologian osaston kliinisen tutkimuksen mukaan (Department of Periodontology, Dental University).

Tehokas vesisuihku pakottaa bakteerit ja ruoantähteet pois paikoista, joihin hammasharjalla ei pääse.
Panasonicin ainutlaatuinen vesipumpputekniikka tuottaa tehokkaan vesisuihkun, jonka paine on n. 590 kPa. Suihku puhdistaa tehokkaasti paikat, joihin harjalla ei pääse, kuten hampaiden välit sekä siltojen, tukien ja kruunujen ympäriltä. Tehokas vesisuihku huuhtelee ruoantähteet pois suun sisäpuolelta.

Interdental-tila minimoi vedenkulutuksen, kun suutin poistetaan.
Interdental-tilassa vesisuihku on jaksottaista, joten säiliöstä tulee vain vähän vettä, kun siirrät suutinta. JET-tilaan verrattuna se tarjoaa tehokkaan puhdistuksen noin neljänneksellä vesimäärästä. Aktiivinen puhdistusaika on n. 4 kertaa pidempi kuin perinteisessä mallissa.

Huuhtelee tehokkaasti irtonaisen plakin pois herkistä ientaskuista
Vesisuihku poistaa bakteerit ientaskuista ja ehkäisee iensairauksia tehokkaalla, mutta hellävaraisella vesisuihkulla. Valitse Air in -tila, jos haluat kohdistaa erityisesti ientaskuihin pehmeän vesisuihkun, joka sisältää hienoja ilmakuplia.

Kaksi Air In -tilaa puhdistaa hellävaraisesti ientaskut
Panasonicin ainutlaatuinen veden virtauksen säätötekniikka sekoittaa veteen hienoja ilmakuplia muodostaen miedon vesisuihkun, jonka paine on n. 390 kPa. Air In -tilassa on myös kaksi voimakkuutta, joista toinen tarjoaa pehmeän vesisuihkun, jonka paine on noin 200 kPa.

Noin 4 kertaa tehokkaampaa plakin poistoa*¹, kuin pelkällä kurlauksella
Panasonicin hampaiden puhdistuslaitteen käyttö poistaa n. neljä kertaa enemmän plakkia*¹ ientaskuista kuin pelkkä kurlaus.*¹ Plakki *² Hampaat harjattu ennen testiä.

Hoitaa ikeniä miellyttävällä, jaksottaisella stimulaatiolla
Käytä Air In (soft) -tilaa ikenien hoitoon. Vesisuihku, joka sisältää hienoja ilmakuplia, hieroo mukavasti ikenien hankalimpia alueita.

  • Takuu: Takuu 2 vuotta. Säilytä tilauserittely.

Tuotenumero: 1655087

Säästät toimituskulut

Koskee yli 69 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Share your favorites!

Bilder taggade med #ellos på Instagram.