Hampaat / Oral B

Oral-B Genius 10200S -sähköhammasharjassa on älykäs harjaus ja ikeniä suojaava tekniikka, jotka auttavat sinua harjaamaan hampaasi hammashuoltajien suosittelemalla tavalla. Ainutlaatuinen paikannusteknologia ja pyöreä harjaspää takaavat, että kaikki kohdat tulevat harjatuiksi, ja hammasharja poistaa jopa 100% enemmän plakkia kuin tavallinen manuaalinen hammasharja. Lopputulos? Valkaisee hampaita hellävaraisesti ensimmäisestä päivästä lähtien poistamalla pinnallisia värjäytymiä.
Nerokkaasti muotoiltu hammasharja suojaa herkkiä ikeniä ja auttaa ehkäisemään ongelmia: mullistava ikeniä suojaava tekniikka, 360 SmartRing ja paineentunnistin varoittavat sinua, kun harjaat liian kovaa, ja näyttää mistä harjaat liikaa varmistaakseen hellävaraisemman harjausrutiinin.
Genius 10200S -sähköhammasharjan kanssa toimitetaan litiumioniakku, joka kestää yli kaksi viikkoa yhdellä latauksella. Oral-B Genius -sähköhammasharjalla hampaiden harjauksesta tulee entistäkin mukavampaa. Ei ole yllätys, että Oral-B on hammaslääkäreiden eniten suosittelema tuotemerkki.
Ladattava Powered by Braun, 1 runko-osa, 6 harjausasetusta mukaan lukien valkaisu, pehmeä ja ikenien hoito, 2 harjapäätä ja 1 matkakotelo.

- Innovatiivinen ikenienhoitoassistentti: Näyttää sinulle ienongelmien ehkäisemiseksi ne alueet, joilla harjaat liian voimakkaasti.
- Jopa 100% terveemmät ikenet ja parempi plakinpoisto: Pyöreä harjapää puhdistaa paremmin.
- 100% kattavuus paikannustekniikan ansiosta: ainoa hammasharja, joka seuraa mistä harjaat ja ohjaa harjaamaan joka puolelta, jotta saat perusteellisen puhdistuksen.
- 6 harjausasetusta, mm. ikenien hoito, pehmeä ja valkaisu.
- Laadukas matkakotelo, jossa voit ladata samaan aikaan sekä hammasharjan että matkapuhelimen.
- Harjaa jopa kaksi viikkoa yhdellä latauksella litium-ioniakun ansiosta.
- Oral-B on hammaslääkäreiden eniten suosittelema tuotemerkki kaikkialla maailmassa.

Tuotenumero: 1637104

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Arvostelut

Kerro meille mitä mieltä olet Ei arvosteluja

Kirjoita arvostelu