Vartalovoiteet / Nuxe

Ravitseva, korjaava ja suojaava kuivaöljy, joka antaa sametinsileän ihon ja kiiltävät hiukset. Sopii kaikenikäisille ja kaikille iho- ja hiustyypeille. Sisältää arganöljyä, joka korjaa vahingoittuneita hiuksia. Öljy uudistaa ihosoluja ja ehkäisee ennenaikaista ikääntymistä. Ravitsee, rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa. Vaikuttaa tehokkaasti raskausarpiin. Sekoitus hyvää tekeviä yrttejä koko vartalolle!
Sisältää korjaavaa arganöljyä sekä tsubaki- ja makadamiaöljyä, jotka ravitsevat tehokkaasti ja ehkäisevät ikääntymisen merkkejä. Hasselpähkinäöljy on rauhoittava, manteliöljy pehmentävä ja kameliaöljy kosteuttava. Kosteuttaa todistetusti yli 8 tuntia. Sisältää myös silottavaa purasruohonsiemenöljyä ja kahta eri muotoa E-vitamiinista, joka on antioksidantti ja ehkäisee ihon ennenaikaista ikääntymistä.
Raikkaita greipin, magnolian ja myskin vivahteita.
Käytä vuoden ympäri. Suihkuta koko vartalolle suihkun tai kylvyn jälkeen. Suihkuta pieni määrä öljyä kämmenelle ja levitä hiuksiin saadaksesi luonnollisen sileän lopputuloksen. Voi käyttää myös hiusnaamiona. Sopii auringonoton jälkeen rauhoittavan vaikutuksensa ansiosta. Antaa ihanaa hehkua ja suojaa ihon hilseilyltä.

Tuotenumero: 1592026

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Arvostelut

Kerro meille mitä mieltä olet Ei arvosteluja

Kirjoita arvostelu