Nivea Kids Mineral Sunscreen SPF 50+ Nivea Sun 150 ml

24,90 EUR

Jaksota ostot eriin Elpyn avulla.
Maksa alk. 5,1 EUR/kk.
Lue lisää

Elpy logo
Kids Mineral Sunscreen SPF 50+ Nivea Sun 150 ml

Toimitetaan 3-6 arkipäivää

25% alennusta KAIKESTA Ellos-mallistoista* & 30% kalliimmasta merkkituotteesta*. Ilmoita tarjousnumero: 455794

*Käytetään tavallisiin hintoihin, kun ostat 2 tai useamman tuotteen 1.5. asti.

Aurinkosuojat / Nivea

Kids Mineral Sunscreen SPF 50+ on lasten aurinkovoide, jossa on erittäin korkea aurinkosuoja. Antaa välittömän UVA-/UVB-suojan ja on kehitetty lasten herkälle iholle. Tuotteessa on 100% mineraalinen UV-suodatin, joka suojaa ihoa auringonsäteiltä. Fysikaalinen UV-suodatin suojaa auringonpolttamilta ja ihon pitkäkestoisilta vaurioilta. Mineraalinen UV-suodatin toimii kuin pienet peilit, jotka heijastavat UV-säteet pois iholta. Aurinkovoide on siksi rakenteeltaan hieman erilainen, ja se voi tuntua täyteläisempänä ja valkoisemmalta iholla verrattuna aurinkosuojatuotteisiin, joissa on kemiallinen UV-suodatin.

- Lasten aurinkovoide, jossa SK 50+
- 100% mineraalinen UV-suodatin
- Hajusteeton aurinkovoide, jossa aloe veraa
- Sopii lasten herkälle iholle
- Erittäin vedenkestävä koostumus
- Vegaaninen koostumus - ei sisällä eläinkunnasta peräisin olevia ainesosia
- Lastenlääkäreiden hyväksymä

Käyttö:
Ravista pulloa hyvin. Levitä reilusti ja usein. Lapsille suositeltava määrä on 20 ml. Levitä usein sekä uinnin/hikoilun/pyyhkeellä kuivaamisen jälkeen. Liian vähäinen määrä voidetta alentaa suojan tasoa. Älä oleskele auringossa liian pitkään, vaikka käyttäisit aurinkosuojaa. Liika altistuminen auringolle on vaarallista terveydelle. Suojaa vauvat ja pikkulapset suoralta auringonvalolta. Käytä suojaavia vaatteita ja riittävää aurinkosuojaa alueilla, joita ei ole suojattu. Anna tuotteen imeytyä kokonaan ihoon. Vältä tuotteen kosketusta tekstiilien tai kovien pintojen kanssa tahrojen ehkäisemiseksi. Vältä tuotteen joutumista silmiin. Kierrätä pakkaus muovijätteenä.

Nivea Sun antaa ihollesi kaiken sen tarvitseman hoidon. Yhdistämällä tehokkaan UV-suojan edistyneisiin aktiivisiin ainesosiin, ihosi on suojattu auringonsäteiltä, ​​ja samalla kosteuttavat ja hoitavat ainesosat toimivat koko päivän.

Tuotenumero: 1648388

Säästät toimituskulut

Koskee yli 69 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Share your favorites!

Bilder taggade med #ellos på Instagram.