Hajuvedet / Narciso Rodriguez

Narciso Rodriguez For Her Eau de parfum on houkutteleva, aistillisuutta, naisellisuutta ja eleganssia huokuva tuoksu. Tuoksu avautuu herkillä, poikkeuksillisilla roosan sävyisillä ruusun ja persikankukan sävyillä. Tuoksun kehittyessä sydäntuoksusta erottuu hienovarainen myskin ja meripihkan sekoitus, joka antaa tuoksulle syvyyttä ja lämpöä. Sydäntuoksussa on Narciso Rodriguezille tunnusomaista myskiä. Patsuli ja santelipuu antavat pohjatuoksulle puumaisen vivahteen, joka jää iholle.

Narciso Rodriguez For Her Eau de parfum -tuoksun ikoninen pullo on elegantti ja minimalistinen. Pelkistetty suorakaiteenmuoto ilmentää täydellisesti tuoksun hienostunutta eleganssia. Tuoksun haalean roosa sävy on naisellinen ja hienostunut, ja tuoksu sopii täydellisesti kaikkiin tilanteisiin. Se on riittävän monipuolinen sopiakseen päivittäiseen käyttöön ja erityisiin hetkiin sekä tekee pysyvän vaikutuksen kaikkiin sitä haistaviin.

Lähi-idästä kotoisin oleva kerrostaminen on tekniikka, jossa yhdistetään useita tuoksuja kerroksittain oman ainutlaatuisen nimikkotuoksun luomiseksi. Narciso Rodriguez parfym For Her Pure Musc -tuoksun lanseerauksen myötä kerrostamisesta on tullut For Her -tuoksumalliston keskeinen tekijä, ja nyt voit luoda oman suosikkituoksusi kaikkiin tilanteisiin. For Her Eau de Parfumin ja Pure Muscin kerrostaminen luo intensiivisen ja viettelevän vaikutuksen.

Tuote sisältää syttyviä aineita ja luokitellaan vaaralliseksi.

Tuotenumero: 1021379

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Yhdistä

  • Narciso Rodriguez - For Her EdP 50 ml

    Narciso Rodriguez For Her EdP 50 ml

    117 EUR
  • Narciso Rodriguez - Her EdT 50 ml

    Narciso Rodriguez Her EdT 50 ml

    95 EUR

Share your favorites!

Bilder taggade med #ellos på Instagram.