Hajuvedet / Narciso Rodriguez

Narciso Rodriguez esittelee NARCISO Eau de Parfum Cristal -tuoksun, uuden houkuttelevan hajuveden naisille ikonisessa NARCISO-mallistossa. Tuoksu on kunnianosoitus säteilevälle naisellisuudelle ja heijastaa NARCISO-naisen sisäistä valoa, aivan kuten kristallin reunat säteilevät valoa paljastaen sen luonnollisen kauneuden.

HAJUVESI
Tämä uusi naisellinen parfyymi ja Edp vangitsevat sisäisen valon olemuksen säteilevän ensituoksun, suloisen sydäntuoksun ja aistillisten pohjatuoksujensa kautta. NARCISO eau de parfum cristal avautuu hehkuvalla bergamotilla, joka valaisee pehmeät kukan terälehdet, runsaan ruusukimpun ja valkoiset kukkasoinnut. Tuoksu kehittyy vähitellen täyteläisemmäksi Narcison ikonisella myskin sydäntuoksulla, joka on tunnusomainen NARCISO-tuoksuille. Myskiä korostavat sensuellin setripuun ja cashmeranin elegantit puun ja meripihkan vivahteet, mikä antaa tuoksulle salaperäisen ja houkuttelevan nuotin. Keveyden ja syvyyden yhdistelmä, jossa tuoksun hohtava kehä tasapainottaa syvää intensiteettiä.

LUONNOLLINEN VISIO
Naisten NARCISO eau de parfum cristal -tuoksu esittelee uuden standardin luonnollisuudelle, sillä yli 85% sen ainesosista on peräisin luonnollisesta alkuperästä. Tuoksu sisältää eettistä alkuperää olevaa bergamottia Italiasta ja ruusunuottia, joka on peräisin uudesta tislauksen kierrätysprosessista. Tuoksu kierrättää tuoksukomponentit tislausvedestä luodakseen kukallisen nuotin, joka tuo mieleen juuri poimitun ruusun tuoksun.

PULLO
Ikonisen NARCISO-pullon puhdaslinjainen muoto. Läpikuultava lasi on sävytetty herkän roosan väriseksi, mikä paljastaa sisällä hehkuvan tuoksun. Pullo, jossa on kontrastina mattaroosa korkki, säteilee samaa kiehtovaa valovoimaisuutta kuin NARCISO-nainen.
Ensituoksu: BERGAMOTTI, FREESIA, APPELSIININKUKKA
Sydäntuoksu: RUUSU, JASMIINI, MYSKI
Pohjatuoksu: SETRIPUU, CASHMERAN, BENZOI
Tuote sisältää syttyviä aineita ja luokitellaan vaaralliseksi.

Tuotenumero: 1681092

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Arvostelut

Kerro meille mitä mieltä olet Ei arvosteluja

Kirjoita arvostelu