LEGO DUPLO DUPLO Kaupunki - Maatilan hoitoeläimet

Black Week – Super Deal
Tee löytöjä tuhansien tuotteiden joukosta ja saa jopa 70% alennusta!*

Happy Shopping!

13,00 EUR 14,90 EUR -10% Arvosana 0 / 5 ( 0 )

Loppunut varastosta,  toimitus 3-6 arkipäivää

Duplo / LEGO DUPLO

Taaperot leikkivät ja oppivat 4 ystävällisen eläimen avulla
Monipuolinen LEGO® DUPLO® Kaupunki Maatilan hoitoeläimet (10949) -lelusetti innostaa taaperoita mielikuvitusleikkeihin. Leikki neljän ihastuttavan eläimen parissa kehittää tärkeitä taitoja.

Ihastuttava possu, lammas, ankka ja kissa kutsuvat taaperot vanhempineen loputtomiin mielikuvitusleikkeihin. Nämä neljä söpöä maatilan eläintä sopivat mainiosti alle kouluikäisten käsiin ja leikkeihin. Eläinten hoitoleikit, kuten ruokkiminen ja navetan iltapuuhat, kehittävät eläinrakkaiden lasten hienomotorisia ja sosiaalisia taitoja sekä avaruudellista hahmottamista. Opettavaisia leluja taaperoiden rakennusleikkeihin LEGO DUPLO -lelut kutsuvat alle kouluikäiset lapset loputtomiin hauskoihin leikkeihin, itseilmaisuun ja oppimaan uutta iloisissa merkeissä.
Kun vanhemmat liittyvät mukaan lasten leikkiin DUPLO-lelusettien parissa, he saavat olla mukana taaperoiden tärkeissä kehitysaskelissa.

- Setti on 10 cm korkea, 9 cm leveä ja 6 cm syvä. Se on helppo koota monilla eri tavoilla ja yhdistää muihin LEGO® DUPLO® -maatilaleluihin
- Ikäsuositus: Alk. 2-vuotiaille

Tuotenumero: 1647193

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Arvostelut

Kerro meille mitä mieltä olet Ei arvosteluja

Kirjoita arvostelu