Lego / LEGO

LEGO® City Kuun avaruusasema (60349) saa mielikuvitusleikit singahtamaan aivan uusiin korkeuksiin.

NASA:n inspiroima avaruuslelu sisältää paljon realistisia ominaisuuksia mielikuvitusleikkejä varten, esimerkiksi tiede- ja kasvitiedelaboratoriot ja telakoituvan avaruuskapselin sekä 5 astronauttiminihahmoa. Yhdistä setti muihin LEGO City Avaruus -sarjan setteihin ja moninkertaista avaruusleikkien ilot.

Rakenteluelämys yli 6-vuotiaille lapsille. LEGO-rakennussetti sisältää kuvitetun painetun rakennusoppaan, jossa on vaiheittaiset ohjeet sekä interaktiiviset digitaaliset rakennusohjeet. Ilmainen LEGO Building Instructions -sovellus älypuhelimelle ja tabletille sisältää intuitiiviset digitaaliset ohjeet, joiden zoomaus- ja kiertotoiminnoilla lapset hahmottavat rakentamansa mallit kaikista suunnista rakentamisen lomassa.

Universumin upeimpiin leikkisetteihin kuuluvat LEGO City -avaruuslelusetit ovat täynnä yksityiskohtia, ja niiden innoituksena ovat olleet aidot NASA:n laitteet, ajoneuvot ja avaruusalukset. Mukana on myös astronauttihahmoja, joista riittää iloa oikeisiin avaruuslentoihin perustuviin, loputtomiin mielikuvitusleikkeihin.

- Yli 6-vuotiaille

Tuotenumero: 1691969

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Arvostelut

Kerro meille mitä mieltä olet Ei arvosteluja

Kirjoita arvostelu
Miten arvostelut toimivat?

Share your favorites!

Bilder taggade med #ellos på Instagram.