Sheet mask / Kocostar

Joustava hydrogeelistä valmistettu naamio, joka kosteuttaa ja silottaa ihoa sekä tekee leukalinjasta napakamman. Sisältää niasiiniamidia, maissiproteiineja, peptidejä ja kollageenia, jotka auttavat säilyttämään ihon joustavuuden ja kirkastavat ihoa.
Puhdista kasvot. Poista tuotteen suojakalvo. Aseta tuote leuan keskiosaan ja kevyesti venyttäen vie lenkit korvien yli. Tasoita käsien avulla ja säädä niin, että naamio tuntuu mukavalta. Anna vaikuttaa 25 minuuttia.

Lopeta käyttö ja käänny lääkärin puoleen, mikäli jotain seuraavista ilmenee: turvotusta, punaisia jälkiä tai muuta poikkeavaa, kutinaa joko suorasta tai epäsuorasta altistuksesta valolle. Älä käytä vahingoittuneelle ja tulehtuneelle iholle tai iholle, jossa on ihottumaa. Vältä tuotteen joutumista silmiin. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele ne välittömästi vedellä. Käytä varoen, jos olet herkkä laastareille tai hydrogeelille. Säilytä lasten ulottumattomissa ja valolta suojattuna. Käytä heti avaamisen jälkeen. Älä käytä uudelleen.

Tuotenumero: 1638328

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Arvostelut

Kerro meille mitä mieltä olet Ei arvosteluja

Kirjoita arvostelu