Hiukset / Just For Men

Just For Men - Mustasch & Skägg on tarkoitettu miehille ja parroille. Pakkaus sisältää geelin, joka on helppo levittää harjaamalla tuote partaan. Suunniteltu värjäämään kasvojen paksut karvat. Väri kestää niin kauan, kunnes harmaat kasvavat takaisin. Jokainen partavärin sävy vastaa samaa Just For Men hiusväriä. Pakkauksessa on useita harjoja levitykseen. Ei sisällä haitallista ammoniakkia. Sisältää balsamia, joka suojaa karvoja värjäyksen aikana. Tuote sisältää E -vitamiinia, proteiinia, kamomillaa ja aloe veraa, jotka tekevät karvoista paksummat, terveemmät ja helpommin hallittavat.

- Partasi näyttää paksummalta, täyteläisemmältä ja paremmin hoidetulta. Tämä tuote peittää harmaat, mikä parantaa partasi ulkonäköä.
- Erittäin helppo käyttää: sekoita, levitä, odota 5 minuuttia, huuhtele ja pese pois shampoolla. Peittää heti harmaat karvat ja kestää niin kauan, kunnes harmaat kasvavat takaisin.
- Jos et ole varma oikeasta sävystä, valitse aina karvojen omaa väriä vaaleampi sävy.
- Just For Men - Mustasch & Skägg -tuotteesta on saatavana neljä sävyä: vaaleanruskea, keskiruskea, tummanruskea ja musta.

Meillä on yli 20 vuoden kokemus kasvojen hoidosta, joten tunnemme parrat hyvin. Just For Menillä on täydellinen valikoima optimaalisia tuotteita, joilla saat parrasta pehmeän ja helposti käsiteltävän ja ihosta sileän parran alla. Just For Men haluaa, että partasi näyttää paremmalta, emmekä tyydy vähempään.

Tuotenumero: 1703240-02-0

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Arvostelut

Kerro meille mitä mieltä olet Ei arvosteluja

Kirjoita arvostelu
Miten arvostelut toimivat?