Hiusöljyt / ghd

Ghd esittelee uuden ghd sleek talkerin - wet to sleek -muotoiluöljyn, joka silottaa, pehmentää ja suojaa hiuksia antaen pitkäkestoisen ammattilaistasoisen lopputuloksen ja kauniin sileän viimeistelyn. Valmistaudu viemään kampauksesi uudelle tasolle ghd sleek talkerilla - ghd duet stylen äärimmäinen voimapari täydellisen sileään lookiin, joka kestää. Levitä ennen kuin muutat hiukset kosteista stailatuiksi ghd 2-in-1 hot air -muotoiluraudalla maksimoidaksesi lookin keston, pehmeyden ja sileyden jopa 72 tunnin ajan* ja 25% pidempään kestävän pörröisyyden hallinnan**.

Ravitsevaa arganöljyä sisältävä öljy ei tunnu rasvaiselta. Kevyt koostumus tekee hiuksista helpommin selvitettävät ja sileät ja antaa 4 kertaa joustavamman tuloksen käytettäessä ghd duet style -muotoiluraudan kanssa*.

Ghd Sleek Talkerin sisältämä ghd-lämpösuojajärjestelmä suojaa hiuksia jokapäiväiseltä muotoilulta luomalla näkymättömän ja kevyen lämpösuojakerroksen, jotta voit maksimoida tyylisi lämmön avulla varmasti jatkossakin.

Kokeile ghd sleek talker -muotoiluöljyä ja ghd duet style -muotoilurautaa, kun haluat todella ammattimaisen sileän ja elegantin lopputuloksen.

*käytettäessä ghd duet style -muotoiluraudan kanssa verrattuna käsittelemättömiin, vapaasti kuivuneisiin hiuksiin
**verrattuna pelkän duet stylen käytön jälkeen

Tuotenumero: 1727109

Säästät toimituskulut

Koskee yli 69 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Share your favorites!

Bilder taggade med #ellos på Instagram.