Suoristusraudat / ghd

Ghd platinum+TM on ghd:n erittäin fiksu muotoilulaite, joka mukautuu kaikkiin hiustyyppeihin ja muotoilutarpeisiin, ja jonka on todistettu tuottavan upeita tuloksia. Älykäs Ultra Zone™ -teknologia ennakoi hiustesi tarpeen säilyttää optimaalinen 185 asteen muotoilulämpötila tehokkaammin kuin koskaan aikaisemmin. Infinity-anturit tarkkailevat lämmön jakautumista 250 kertaa sekunnissa jokaisen muotoilulevyn yli ja luovat yksilöllisen muotoilukokemuksen, joka mukautuu muotoilun nopeuteen ja hiusten paksuuteen. Kiiltävät, kiillotetut levyt ja ainutlaatuinen sarana mahdollistavat monien erilaisten tyylien luomisen vaivattomasti yhdellä vedolla - vähemmän katkenneita hiuksia ja enemmän kiiltoa.

Muuta lookia sopimaan kaikkiin tilanteisiin - tyylikäs, pyöristetty sylinteri sopii täydellisesti kiharoiden, laineiden ja suorien kampausten luomiseen. Yleisjännite ja automaattinen valmiustila, jos laitetta ei käytetä 30 minuuttiin, takaavat, että voit muotoilla hiuksesi vaivattomasti kaikkialla maailmassa.

Tue ghd:n kanssa rintasyövän hyväntekeväisyysjärjestöjä. Tutustu limited edition ghd pink -mallistoon ja Take Control Now -teemaan.

Tuotenumero: 1741795

Säästät toimituskulut

Koskee yli 69 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Share your favorites!

Bilder taggade med #ellos på Instagram.