Suoristusraudat / ghd

Ghd max styler -muotoilurautaa on saatavana rajoitettu erä. Muotoilurauta heijastaa auringonnousujen ja -laskujen lumoavien värien tunnelmaa ainutlaatuisessa auringon kultaamassa ruusukultaisessa sävyssä, jossa on tehosteena kontrastinväristä kullanhohtoista metallia.

Täydellinen valinta pitkille, paksuille ja kiharille hiuksille. Ghd Max -muotoiluraudassa on erittäin leveät levyt, jotka hyödyntävät uusinta lämpötekniikkaa ja jakavat optimaalisen muotoilulämpötilan tasaisesti. Lopputulos on upea puolet nopeammin. Muotoilurauta säilyttää optimaalisen 185 °C:n lämpötilan ja takaa ensiluokkaiset tulokset tyvestä latvaan hiusten kunnosta tinkimättä. Se tarjoaa kampaamotasoista suorituskykyä nopeaan ja helppoon muotoiluun.

Ghd max on suunniteltu antamaan 80% enemmän kiiltoa ja jopa kaksi kertaa vähemmän pörröisyyttä. Lopputuloksena on elegantti viimeistely ja minimaalisesti sähköisyyttä. Sileät, muotoillut levyt liukuvat vaivattomasti hiusten läpi ja siirtävät lämpöä tehokkaasti auttaen ylläpitämään pitkäkestoisen mutta silti hyväkuntoisen lopputuloksen. Elegantti muotoilu ja pyöristetyt reunat luovat upeita tyylejä suorista kampauksista ylellisiin laineisiin.

Säilytä ja suojaa muotoilurautaasi mukana tulevassa kuumuutta kestävässä laukussa (arvo 299 kr).

  • Takuu: Takuu 2 vuotta. Säilytä tilauserittely.

Tuotenumero: 1732677

Säästät toimituskulut

Koskee yli 69 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Share your favorites!

Bilder taggade med #ellos på Instagram.