Hiustenkuivaajat / ghd

Luo kampaamotasoisia föönauksia ghd helios™ -hiustenkuivaimella. Nyt saatavilla rajoitettu erä auringon kultaaman roosan sävyssä ja metallinhohtoisilla sekä kullanvärisillä yksityiskohdilla viimeisteltynä.

Ghd:n johtavien insinöörien, fyysikkojen ja muotoilualan ammattilaisten suunnittelema hiustenkuivain tarjoaa äärimmäisen hienon muotoilun hallinnan ja tehokkaan 120 km/h ilmavirran erittäin nopeaan muotoiluun. Räätälöity Aeroprecis™-tekniikka yhdistää neljä edistynyttä elementtiä, jotka ohjaavat ilmavirran harjattoman tasavirtamoottorin läpi pidemmällä käyttöajalla. Edistynyt ionitekniikka takaa ammattimaisen sileän lopputuloksen ja 30% enemmän kiiltoa.

Ainutlaatuisesti muotoiltu suutin suuntaa ilmavirran keskitetysti ja tehokkaasti, minkä ansiosta hiukset ovat 3 kertaa tasaisemmat ja sileämmät. Ghd helios™ -hiustenkuivaimessa on erilaisia teho- ja lämpötila-asetuksia sekä viileäpuhallus, joiden avulla voit mukauttaa föönausta hiustyylisi mukaan. Räätälöity akustiikkatekniikka ja ergonominen, kevyt rakenne tekevät muotoilusta miellyttävää. Säilytä ghd helios™ -hiustenkuivainta turvallisesti tyylikkäässä pölyltä suojaavassa pussissa.

  • Takuu: Takuu 2 vuotta. Säilytä tilauserittely.

Tuotenumero: 1732676

Säästät toimituskulut

Koskee yli 69 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Share your favorites!

Bilder taggade med #ellos på Instagram.