Hiustenkuivaajat / ghd

Tutustu rajoitetun erän orkideanpunaiseen ghd heliosTM-hiustenkuivaimeen. Ghd heliosTM on ghd:n johtavien insinöörien, fyysikoiden ja muotoiluammattilaisten suunnittelema ja antaa kampaamolaatuisen tuloksen, 30% enemmän kiiltoa* ja kolme kertaa hallitummat hiukset. Ainutlaatuisessa Aeroprecis™-tekniikassa yhdistyy neljä kehittynyttä sisäistä aerodynaamista elementtiä, jotka tuottavat tarkan ja erittäin tehokkaan 120 km/h:n ilmavirran. Tarkasti kohdennettu ilmavirta ohjautuu tarkasti muotoillun suuttimen läpi ja yhdessä ionitekniikan kanssa vähentää pörröisyyttä ja sähköisyyttä.

Ergonomisesti tasapainotettu, kevyt rakenne ja hyväksi havaittu akustinen järjestelmä pitävät äänitason alhaisena, mikä tekee muotoilukokemuksesta miellyttävän. Räätälöi föönaus tarpeidesi mukaan vaihtelevilla teho- ja lämpötilasäätimillä ja kiinnitä kampauksesi viileäpuhalluksella. Koe tehokas ja tarkka suorituskyky ja saa sileämpi lopputulos.

Tunne olosi voimakkaammaksi rajoitetun erän orkideanpunaisen, "Take Control Now" -muistutuksella varustetun ghd helios™ -hiustenkuivaimen avulla.

*Tekninen testi vuonna 2019, verrattuna luonnollisesti kuivattuihin hiuksiin.
*Kuluttajatesti, johon osallistui 107 naista, syyskuussa 2020
**Tekninen testi 24 tunnin kuluttua valvotussa kosteusympäristössä (50% RH, 23 °C)

Tuotenumero: 1707080

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Share your favorites!

Bilder taggade med #ellos på Instagram.