Suoristusraudat / ghd

Ammattimainen suoristusrauta, jonka suuret levyt takaavat hienostuneen ja nopean muotoilun. Sopii täydellisesti pitkien, paksujen tai kiharien hiusten muotoiluun.
Ghd max on ammattimainen suoristusrauta, jonka leveissä levyissä on dual-zone-teknologia, ja joka varmistaa sileän ja hienostuneen lopputuloksen ilman äärilämpötilojen käyttöä. Uuden ghd max -suoristusraudan 1,65 tuuman levyisissä levyissä hyödynnetään kahta uusimman tekniikan mukaista lämpöanturia, jotka jakavat lämmön tasaisesti. Erinomaista silloin, kun haluat muotoilla pitkät, paksut ja kiharat hiukset puolta lyhyemmässä ajassa. Ghd max säilyttää muotoilulle ihanteellisen 185 °C lämpötilan tyvestä latvoihin ja antaa ensiluokkaisen lopputuloksen vaarantamatta hiusten kuntoa.
Ghd max on suunniteltu säilyttämään terve venytys ja siirtämään lämpöä tehokkaasti levyistä hiuksiin. Hiuksista tulee kiiltävämmät ja sileämmät, ja saat kestävän, kampaamolaatuisen viimeistelyn. Ghd max -suoristusraudan sileät ja muotoillut levyt liukuvat vaivattomasti hiuksissa, ja laitteen muotoilu on tyylikäs kaarevien reunojen ansiosta. Ghd maxilla voit suoristaa hiukset tai luoda luonnolliset laineet.
Suoristusrauta lämpenee 30 sekunnissa, ja automaattisen lepotilan ansiosta laite sammuu oltuaan 30 minuuttia käyttämättä.

Pakkauksen sisältö:
Ghd max -suoristusrauta
Lämmönkestävä lämpölevyjen suojus

Ominaisuudet:
Dual-zone-teknologia: patentoitu lämpöjärjestelmä säilyttää molemmissa levyissä tasaisen 185 °C lämpötilan, mikä takaa hienostuneen ja sileän lopputuloksen tyvestä latvoihin, myös paksuissa hiuksissa, ilman äärilämpötiloja.
Ghd:n leveimmät keraamiset levyt: sileissä levyissä on erittäin kiiltävä pinnoite, joka auttaa poistamaan pörröisyyttä ja lisää kiiltoa.
Tyylikäs pyöristetty muotoilu ja kaarevat reunat: luot helposti suoria kampauksia tai rentoja laineita.
Ihanteellinen 185 asteen muotoilulämpötila: korkeampi lämpötila vaurioittaa hiuksia ja matalampi antaa huonomman lopputuloksen.
Nopeaa muotoilua: suuremmat levyt tekevät kaikkien hiustyyppien muotoilusta entistä nopeampaa.
Levyjen mitat: 3,54 × 1,65 tuumaa.
Yleisjännite antaa saman upean lopputuloksen kaikkialla maailmassa.
Ammattimainen 2,7 metrin johto.
Automaattinen lepotila: laite sammuu oltuaan 30 minuuttia käyttämättä.
Lämpenee 30 sekunnissa.

Valmistajan takuu 2 vuotta.

  • Takuu: Takuu 2 vuotta. Säilytä tilauserittely.

Tuotenumero: 1644780

Säästät toimituskulut

Koskee yli 69 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Share your favorites!

Bilder taggade med #ellos på Instagram.