Suoristusraudat / ghd

Tee mahdottomasta mahdollista ghd duet stylen avulla - ghd:n uraauurtavalla muotoiluraudalla voit kuivata ja suoristaa hiukset samalla kerralla hiuksia vaurioittamatta.

Kauniisti kiiltävät ja sileät hiukset helposti ghd:n uraauurtavalla laitteella, jossa yhdistyvät parhaat kuivaus- ja lämpöteknologiat. Lopputulos kunnioittaa hiusten luonnollista kosteutta niitä vaurioittamatta tai polttamatta sekä ilman palaneen hajua. Koe Air-fusion™-teknologian teho - ainutlaatuinen sisäinen aerodynaaminen järjestelmä työskentelee yhteistyössä neljän fiksun levyn kanssa matalassa lämpötilassa. Ainutlaatuinen ilmavirranohjausjärjestelmä fokusoi ultrakeskitettyyn ilmavirtaan tasaisen kuivauksen ja tehokkaan muotoilun varmistamiseksi. Saa nopea lopputulos ja jopa uskomattoman pehmeät ja kauniit hiukset jopa 48 tunnin ajaksi.

Eksklusiivinen Shine Shot™ -tila kuiville hiuksille. Duet styler muuntuu ghd-muotoiluraudaksi, joka työskentelee optimaalisella 185 °C:n muotoilulämpötilalla ilman ilmaa - tuloksena on välittömän sileä lopputulos, 2 kertaa enemmän kiiltoa ja 3,5 kertaa yhtenäisempi lopputulos. Saumattoman ja sujuvan muotoilun varmistamiseksi jokaisessa levyssä on erittäin kiiltävä pinnoite, joka saa levyt liukumaan kevyesti tyvestä latvaan asti. Räätälöity järjestelmä pitää äänitason matalana kuivauksen aikana ja takaa miellyttävämmän muotoilukokemuksen. 2-in-1-muotoilurauta on energiatehokas ja erittäin suorituskykyinen ympäristöystävällisen aerodynaamisen järjestelmänsä ansiosta. Järjestelmä vähentää energiankulutusta jopa 45%.

Tuotenumero: 1727108

Säästät toimituskulut

Koskee yli 69 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Share your favorites!

Bilder taggade med #ellos på Instagram.