Suoristusraudat / ghd

Ghd duet style on ensimmäinen 2-in-1-ilmakiharrin, joka kuivaa ja muotoilee hiukset samalla kertaa niitä vaurioittamatta.

Ghd:n tutkijat ovat tehneet mahdottomasta mahdollista yhdistämällä kuivain- ja lämpötekniikat tehdäkseen stailausrutiinistasi helpomman ja tarjotakseen kauniin ja hienostuneen tuloksen vain yhden laitteen avulla. Uusi Air-fusion™-teknologia yhdistää ultratiivistetyn ilmavirran ja neljä älykästä muotoilulevyä hiusten kuivaamiseksi ja suoristamiseksi matalassa lämpötilassa. Infinity-anturit ennakoivat hiustesi tarpeen ja ylläpitävät ihanteellisen matalan muotoilulämpötilan tyvestä latvaan asti. Erittäin suorituskykyinen laite kunnioittaa hiusten luonnollista kosteutta hiuksia vaurioittamatta* ja polttamatta sekä ilman palaneen hajua.

Saa upean sileät, kiiltävät ja uskomattoman pehmeät hiukset jopa 48 tunniksi. Eksklusiivinen Shine Shot™ -tila kuiville hiuksille. Duet styler muuntuu ghd-muotoiluraudaksi, joka työskentelee optimaalisella 185 °C:n muotoilulämpötilalla ilman ilmaa - tuloksena on välittömän sileä lopputulos, 2 kertaa enemmän kiiltoa ja 3,5 kertaa yhtenäisempi lopputulos. Ainutlaatuinen ympäristöystävällinen aerodynamiikka takaa tehokkaan suorituskyvyn jopa 45% pienemmän energiankulutuksen. Räätälöity akustinen järjestelmä laskee äänitasoa kuivauksen aikana ja tekee muotoilukokemuksesta miellyttävämmän.

Tuotenumero: 1727107

Säästät toimituskulut

Koskee yli 69 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Muut ovat tätä mieltä

5.0 perustuen 3 arvosanaan
 • Arvosana 5 / 5 Vahvistettu ostaja

  Ihan kelpo laite

  Isohko, muttei raskas käsitellä. Kuivaa hyvin pyyhekuivat hiukset ja silotteu lopuksi. Puolisokin huomasi eron.

  No color

  Greta-Mari V osti

  No color

  Greta-Mari V — 2023-07-02

Share your favorites!

Bilder taggade med #ellos på Instagram.