Puhdistusharjat / FOREO

Bear on Foreon uusi innovaatio, joka vie ikääntymistä hidastavat tuotteet täysin uudelle tasolle. Bear käyttää mikrovirtaa, joka aktivoi kasvojen lihaksia ja tarjoaa niille todellisen treenin! Laitteessa on viisi tehoasetusta, joiden avulla Bear auttaa kiinteyttämään ihoa ja tarjoaa entistä kimmoisamman näköisen lopputuloksen. Anti-Shock System™ tekee käsittelystä kivutonta, joten Bear on tehokkuuden lisäksi markkinoiden turvallisin mikrovirtalaite. Edistyneet anturit mittaavat ihon sähkötoleranssia ja mukauttavat tehon automaattisesti. Bear-laitteessa käytettävät Foreon T-Sonic™-pulssit tehostavat verenkiertoa ja auttavat tuotteiden imeyttämisessä.

Bear on helppokäyttöinen ja ergonomisesti muotoiltu ja se myötäilee kasvonpiirteitä täydellisesti. USB-lataus antaa virtaa jopa 90 käyttökertaan. Valmistettu lääketieteelliseen käyttöön sopivasti silikonista, kuten kaikki Foreon tuotteet.

Ensimmäisellä käyttökerralla Bear täytyy synkronoida Foreo-sovelluksen kanssa rekisteröintiä (takuu) ja lukituksen avaamista varten. Sen jälkeen Bear voidaan käynnistää painikkeella (pikakomento: painetaan tietty määrä kertoja tiettyä tehoa varten) tai valitsemalla ohjelma sovelluksesta ja noudattamalla ohjeita.

Käytä Bear-laitteen kanssa vesipohjaisia tuotteita ja Foreon Serum Serum Serum -seerumia turvallisen käytön varmistamiseksi. Älä koskaan käytä Bear-laitetta ilman vesipohjaista seerumia.

Toimi näin:
1. Varmista, että Bear on täysin kuiva. Puhdista kasvot öljyttömällä puhdistusaineella ja kuivaa ne niin, että kasvoilla ei ole lainkaan meikkijäämiä tai muita öljyjä, jotka voivat johtaa mikrovirtaa ja tehdä käsittelystä tehotonta.
2. Hiero Serum Serum Serum käsiteltäville alueille tai koko kasvoille, kunnes se on imeytynyt ihoon.
3. Käynnistä Bear-laite painikkeella. Painikkeen alla olevat pienet merkkivalot näyttävät virran voimakkuuden. Voit vaihtaa tehoa painamalla painiketta kerran nopeasti, jolloin pääset seuraavalle tasolle. Voit sammuttaa T-Sonic™-pulssin kaksoisnapsauttamalla. Jos käytät sovellusta, käytössäsi on useita tehoja ja vaihtoehtoja.
4. Pidä molempia metallikuulia kevyesti kasvoja vasten ja kuljeta niitä varovasti kasvoilla ja kaulalla. Molempien kuulien tulee olla kosketuksissa ihoon koko ajan. Parhaan tuloksen saat kuljettamalla Bear-laitetta kevyesti kasvoja pitkin ulos- ja ylöspäin.
5. Kun käsittely on tehty, sammuta laite painamalla painiketta kolmen sekunnin ajan. Levitä valitsemasi ihonhoitotuotteet tarvittaessa.

Bear-laite sopii kaikille, mutta vältä sen käyttöä, jos olet raskaana tai sinulla on sydämentahdistin. Muissa tilanteissa kysy neuvoa ihotautilääkäriltä tai lääkäriltä ennen laitteen käyttöä.

Tuotenumero: 1646546-01-0

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Arvostelut

Kerro meille mitä mieltä olet Ei arvosteluja

Kirjoita arvostelu