Urheilukellot & aktiivisuusrannekkeet / Fitbit

Fitbit Inspire 2 - Aktiivisuusranneke treenin ja terveyden seurantaan. Sykemittaus.

Fitbit Inspire 2 auttaa luomaan terveet elintavat. Helppokäyttöinen aktiivisuusranneke, jossa on jatkuva sykkeen seuranta, Active Zone Minutes, aktiivisuus- ja uniseuranta, jopa 10 päivän akunkesto ja paljon muuta. Ohjaa ja kannustaa, ilmoittaa henkilökohtaisista edistysaskelista ja tukee painonhallinta- ja harjoittelutavoitteiden saavuttamista.

- Sykemittaus vuorokauden ympäri
- Active Zone Minutes
- Vesitiivis 50 metriin asti
- Jopa 10 päivän akunkesto
- Unen seuranta (kevyt, syvä ja REM)

Sykemittaus vuorokauden ympäri
Jatkuva sykkeen seuranta auttaa optimoimaan harjoittelua. Voit tarkastella sykealueita, univaiheita ja arvioida energiankulutusta paremmin.

Leposyke
Fitbit Inspire 2 -aktiivisuusranneketta voi käyttää vuorokauden ympäri. Näin saat pitkän aikavälin leposykkeen ja syketrendit.

Ohjatut hengitysharjoitukset
Fitbit Inspire 2 auttaa sinua rentoutumaan päivän mittaan tarjoamalla sykkeeseen perustuvia ohjattuja hengitysharjoituksia.

Kuukautiskierron seuranta
Opi ymmärtämään kehoasi paremmin seuraamalla kuukautiskiertoasi Fitbit-rannekkeella ja -sovelluksella sekä kirjaamalla oireita.

Kirjaa ylös syömiset
Parhaan hyödyn Fitbit-sovelluksesta saat, kun kirjaat syömäsi ateriat. Voit verrata kalorinsaantia ja -kulutusta saavuttaaksesi tavoitteesi.

Active Zone Minutes
Active Zone Minutes -toiminto ilmoittaa kevyellä värinällä, kun olet saavuttanut tavoitesykealueesi, jotta tiedät pulssia kohottavien aktiviteettiesi kirjautuvan. Sovelluksessa näet saavutatko Maailman Terveysjärjestön suosittelemat 150 minuuttia kohtuullisesti kuormittavaa tai 75 minuuttia rasittavaa liikuntaa viikon aikana.

Päivittäinen aktiivisuus
Jokainen osa päivästäsi vaikuttaa tavoitteesi saavuttamiseen. Siksi Fitbit Inspire 2 kirjaa päivän aikana kävelemäsi askeleet, matkat ja kalorinkulutuksen.

Sykealueet
Inspire 2 laskee sykealueesi ikäsi ja leposykkeesi perusteella ja määrittää rasvanpolton, aerobisen kunnon ja huippusykkeen alueet.

Kuntotaso
Tarkista kuntotasosi Fitbit-sovelluksesta, jotta saat käsityksen kunnostasi ja saat vinkkejä sen kohentamiseen.

Vesitiivis, rekisteröi uinnin
Inspire 2 on vesitiivis jopa 50 metriin asti. Sitä voi käyttää suihkussa ja uima-altaassa. Lisäksi se rekisteröi automaattisesti uimasi matkan.

Vauhti ja matka reaaliajassa
Liitä Inspire 2 puhelimen GPS-paikantimeen ja näet vauhdin ja matkan reaaliajassa ranteesta, kun kävelet, lenkkeilet, vaellat tai pyöräilet.

Yli 20 harjoitusta ja SmartTrack-toiminto
Valittavanasi on 20 harjoitusta, joiden avulla asetat tavoitteesi ja saat reaaliaikaisia seurantatietoja treenistäsi. Voit myös antaa SmartTrack-toiminnon tunnistaa ja rekisteröidä harjoituksen automaattisesti.

Jatkuva kalorinkulutuksen seuranta
Seuraa energiankulutustasi päivän aikana Inspire 2 -rannekkeesta tai Fitbit-sovelluksesta ja energiansaannin hallitseminen on helpompaa.

Aktiivisuusmuistutus
Ranneke muistuttaa sinua liikkumaan, jotta saat täyteen 250 askelta joka tunti ja ilmoittaa, kun tavoite on saavutettu.

Unen tasot
Selvitä, kuinka suuri osa unestasi on kevyttä, syvää ja REM-unta, ja poimi vinkit parempaan unenlaatuun.

Unenlaadun arviointi
Arviointipisteet antavat nopeasti käsityksen siitä, miten hyvin olet nukkunut. Kun seuraat käyrää pitkällä aikavälillä, se tukee edistymistäsi ja auttaa heräämään levänneenä.

Äänetön herätys
Aloita aamu rauhallisesti. Ota Fitbit-sovelluksesta käyttöön äänetön herätys, niin Inspire 2 herättää sinut hiljaisella värinällä ranteessasi.

Unitila
Ennen nukkumaanmenoa voit aktivoida unitilan, jolloin ilmoitukset, valot ja värinä eivät häiritse untasi.

Tuotenumero: 1622855

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Arvostelut

Kerro meille mitä mieltä olet Ei arvosteluja

Kirjoita arvostelu