Sheet mask / Filorga

Elinvoimaa antava ja tasoittava sheetmask antaa välittömästi kohottavan ja silottavan vaikutuksen luonnollisen kollageenin avulla. Uudistaa tehokkaasti ihoa. Kaunis ja heleä iho vain 15 minuutissa. Mustassa kuitunaamiossa on japanilaisesta tammesta uutetun seerumin teho tiivistettynä. Naamiolla on nestettä poistavia anti-aging-vaikutuksia, ja se parantaa ihon imykykyä. Naamio on helppo levittää, sopii kaikille ihotyypeille ja antaa nopean, välittömästi tasoittavan ja kohottavan vaikutuksen.

- Välittömästi kohottava ja silottava vaikutus.
- Uudistava vaikutus - edistää solujen uusiutumista.
- Antaa välittömän ja pitkään kestävän vaikutuksen.

Kaksitehoinen tasoittava vaikutus: Koostumus sisältää kiinteyttäviä ja kohottavia ainesosia, jotka tasoittavat juonteita yhdessä levistä peräisin olevan luonnollisen kollageenin kanssa.
Polysakkaridit edistävät solujen uusiutumista, ja fibroblastit antavat voimakkaan anti-aging-vaikutuksen sekä uudistavat tehokkaasti ihoa.

Kauneusvinkki!
Levitä naamion alle Time-zero saadaksesi vieläkin näyttävämmän kohottavan ja tasoittavan vaikutuksen.

Levitä naamio puhdistetulle iholle (tehosta vaikutusta kuorimalla iho ennen naamion käyttöä) 1-3 kertaa viikossa. Anna vaikuttaa 15-20 minuuttia. Poista naamio ja hiero loput tuotteesta ihoon. Levitä sitten päivä- tai yövoide. Kertakäyttöinen.

Tuotenumero: 1505023

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Share your favorites!

Bilder taggade med #ellos på Instagram.