Päivävoiteet / Filorga

Erinomainen, monitehoinen anti-aging-voide, joka vaikuttaa ryppyihin, kiinteyttää ja heleyttää ihon laadun parantamiseksi.

Elvyttävä ja ihoa monin tavoin korjaava voide, jonka korkea NCEF-pitoisuus nuorentaa ja uudistaa ihoa. Häivyttää hienoja juonteita ja ryppyjä sekä antaa iholle uutta hehkua ja kiinteyttä. Sisältää myös tutkittujen ainesosien yhdistelmän, joka ehkäisee tehostetusti ikääntymisen merkkejä. Voiteessa on erittäin miellyttävä koostumus, joka sisältää kosteuttavaa ja lisäravintoa antavaa miellyttävää shea-voita.

- Häivyttää hienoja juonteita & ryppyjä
- Kiinteyttää
- Antaa iholle uutta hehkua
- Ravitseva ja korjaava

NCEF: Polyrevitalisoiva kompleksi parantaa ihon laatua ja sen määrä vastaa injektoitavaa anti-aging NCEF-hoitoa. Täydellinen anti-aging vaikutus ryppyihin, kiinteyteen, ihon sävyyn, huokosiin sekä ihon kosteuteen. Sisältää todistetusti aktiivisia ainesosia ikääntymisen merkkejä vastaan (hyaluronihappo + kollageeni + A-, H- ja E-vitamiinit), jotka yhdessä tehosteaineiden kanssa tasoittavat ryppyjä ja ihon rakennetta ja lisäävät ihon täyteläisyyttä ja kirkkautta. Shea-voi ravitsee tehokkaasti ja vaikuttaa korjaavasti.

Kauneusvinkki!
Pidentää lopputulosta esteettisen anti-aging NCEF-hoidon jälkeen. Käytä mielellään MAT-voidetta päivisin ja Reverse-voidetta iltaisin.

Levitä joka päivä, aamuin ja/tai illoin koko kasvoille. Yhdistä Filorgan essenceen ja seerumiin saadaksesi täydellisesti uudistavan hoito-ohjelman.

Tuotenumero: 1508092

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Arvostelut

Kerro meille mitä mieltä olet Ei arvosteluja

Kirjoita arvostelu