Kasvonaamiot / Filorga

Esteettisen lääketieteen inspiroima anti-aging-yönaamio tekee ihosta selvästi nuoremman näköisen.
Erittäin elvyttävän yönaamion aktiiviset ainesosat saavat ihon näyttämään selvästi nuoremmalta. Naamiossa on korkea NCEF-pitoisuus, joka antaa monitehoisen ja täydellisen anti-aging-vaikutuksen. Korjaa liian vähäisen unen jättämiä merkkejä elvyttämällä ihoa, häivyttämällä väsymyksen merkkejä sekä tekemällä ihosta täyteläisemmän näköisen. Tuloksena on selvästi nuoremman ja levänneen näköinen, erittäin heleä iho - heti herätessäsi.

- Parantaa ihon laatua
- Korjaa ja häivyttää liian vähäisen unen jättämiä merkkejä
- Häivyttää väsymyksen merkkejä ja tekee ihosta täyteläisemmän
- Antaa iholle uutta hehkua

NCEF: Polyrevitalisoiva yhdiste parantaa ihon laatua, ja siinä on sama pitoisuus kuin pistoksena annettavassa anti-aging NCEF -käsittelyssä. Täydellinen anti-aging vaikutus ryppyihin, kiinteyteen, ihon sävyyn, huokosiin sekä ihon kosteuteen.
Melatoniini-CX: Tehokas aktiivinen ainesosa vaikuttaa yön aikana elvyttäen ihoa ja ehkäisten väsymyksen merkkejä samalla kun tehoaineet [hyaluronihappo + kollageeni] tekevät ihosta täyteläisemmän. Luonnollinen detoksifioiva ainesosa ehkäisee oksidatiivista stressiä ja suojaa ihoa vapaita radikaaleilta saaden ihon hehkumaan heti herätessäsi.

Kauneusvinkki!
Säilytä NCEF - Night mask jääkaapissa saadaksesi vieläkin tehokkaammin turvotusta ehkäisevän vaikutuksen. Käytä NCEF-ESSENCE-tuotetta naamion alla parantaaksesi sen tehoa!

Levitä puhtaille kasvoille, kaulalle, dekolteelle ja silmänympärysiholle. Tuote imeytyy muutamassa minuutissa. Anna vaikuttaa koko yön maksimaalisen tehon saamiseksi. Käytä joka toinen yö tai joka yö ihon tarpeen mukaan.

Tuotenumero: 1549992

Säästät toimituskulut

Koskee yli 69 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Muut ovat tätä mieltä

5.0 perustuen 3 arvosanaan
 • Arvosana 5 / 5

  Täydellinen!

  Täydellinen yönaamio, iho on aamulla kosteutettu pehmyt ja erittäin sileä! Tästä en luovu.

  No color

  Sari A osti

  No color

  Sari A — 2023-01-10

Share your favorites!

Bilder taggade med #ellos på Instagram.