Malli on 184 cm pitkä ja hänellä on päällään koko M

Pitkähihaiset kauluspaidat / Ellos ON OUR TERMS

Klassinen kauluspaita pellavasekoitetta. Edessä napit ja rintatasku. Pitkien hihojen hihansuissa kalvosin ja nappi. Pyöristetty helma ja selässä vastalaskos. Pituus n. 73 cm koossa M.

Pellava on peräisin vastuullisilta ja kestävän kehityksen mukaisilta viljelyksiltä, joilla huomioidaan sekä ihmiset että ympäristö koko tuotantoprosessin osalta aina taimesta kuituun asti.

  • Esitys: Kangasta
  • Istuvuus: Slim
  • Päällyskangas: 37% Puuvillaa, 63% Pellavaa
  • Peseminen: Konepesu 40°

Tuotenumero: 7012088-02-3XL

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

A better choice

Auttaaksemme asiakkaitamme tekemään kestäviä ostoksia olemme kehittäneet A better choice -ympäristömerkinnän. Tämän merkinnän saaneet tuotteet on valmistettu ympäristö huomioon ottaen. Niissä on ympäristöystävällisiä materiaalivalintoja ja ne on valmistettu paremmin tuotantotavoin ja vähäisemmin resurssein. Jotta tuote voidaan luokitella Elloksella A Better Choice -tuotteeksi, sen tulee sisältää vähintään 50 % kestäviä materiaaleja. Elloksen kestävän kehityksen mukaiset materiaalit: Ekologinen puuvilla, kierrätetty puuvilla, Lyoselli (Tencel®), LENZING™ ECOVERO™, Econyl, kierrätetty Repreve-polyesteri, kierrätetty polyamidi, European Flax (pellava) ja FSC-sertifioitu puu. Myös BCI-puuvilla kuuluu A better choice -merkinnän piiriin. BCI on kansainvälinen voittoa tavoittelematon järjestö, joka opettaa puuvillanviljelijöille kestävämpiä puuvillanviljelytapoja sekä ohjaa tehokkaampaan veden käyttöön ja torjunta-aineiden vähentämiseen. BCI edistää puuvillanviljelijöiden sosiaalisia, taloudellisia ja ympäristöön liittyviä olosuhteita. Ostamalla BCI-merkityn tuotteen tuet vastuullista puuvillan viljelyä yhdessä Elloksen kanssa. Se ei kuitenkaan tarkoita, että tuote on valmistettu fyysisesti jäljitettävästä Better Cotton -puuvillasta.

Arvostelut

Näytä 1 arvostelut

Arvostelujen 5.0 keskiarvo 5