Malli on 189 cm pitkä ja hänellä on päällään koko M

Collegehousut / Ellos ON OUR TERMS

Collegehousut puuvillaa, jossa pehmeäksi harjattu sisäpinta. Vyötärökuminauhassa nyöri, sivutaskut. Lahkeen sisäpituus n. 76 cm koossa M.

Ellos tekee yhteistyötä Better Cotton Initiativen kanssa parantaakseen puuvillanviljelyä maailmanlaajuisesti. BCI on kansainvälinen voittoa tavoittelematon järjestö, joka opettaa puuvillanviljelijöille kestävämpiä puuvillanviljelytapoja sekä ohjaa tehokkaampaan veden käyttöön ja torjunta-aineiden vähentämiseen. BCI edistää puuvillanviljelijöiden sosiaalisia, taloudellisia ja ympäristöön liittyviä olosuhteita. Ostamalla tämän tuotteet tuet vastuullista puuvillan tuotantoa yhdessä Elloksen kanssa. Se ei tarkoita, että tuote on valmistettu fyysisesti jäljitettävästä Better Cotton -puuvillasta.

 • Istuvuus: Regular
 • Päällyskangas: 100% Puuvillaa

Tuotenumero: 7013239-02-S

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

A better choice

Auttaaksemme asiakkaitamme tekemään kestäviä ostoksia olemme kehittäneet A better choice -ympäristömerkinnän. Tämän merkinnän saaneet tuotteet on valmistettu ympäristö huomioon ottaen. Niissä on ympäristöystävällisiä materiaalivalintoja ja ne on valmistettu paremmin tuotantotavoin ja vähäisemmin resurssein. Jotta tuote voidaan luokitella Elloksella A Better Choice -tuotteeksi, sen tulee sisältää vähintään 50 % kestäviä materiaaleja. Elloksen kestävän kehityksen mukaiset materiaalit: Ekologinen puuvilla, kierrätetty puuvilla, Lyoselli (Tencel®), LENZING™ ECOVERO™, Econyl, kierrätetty Repreve-polyesteri, kierrätetty polyamidi, European Flax (pellava) ja FSC-sertifioitu puu. Myös BCI-puuvilla kuuluu A better choice -merkinnän piiriin. BCI on kansainvälinen voittoa tavoittelematon järjestö, joka opettaa puuvillanviljelijöille kestävämpiä puuvillanviljelytapoja sekä ohjaa tehokkaampaan veden käyttöön ja torjunta-aineiden vähentämiseen. BCI edistää puuvillanviljelijöiden sosiaalisia, taloudellisia ja ympäristöön liittyviä olosuhteita. Ostamalla BCI-merkityn tuotteen tuet vastuullista puuvillan viljelyä yhdessä Elloksen kanssa. Se ei kuitenkaan tarkoita, että tuote on valmistettu fyysisesti jäljitettävästä Better Cotton -puuvillasta.

Arvostelut

Näytä 4 arvostelut

Arvostelujen 3.5 keskiarvo 5

 • Arvosana 2 / 5

  Keskinkertainen

  Taskut liian pienet , vyötäröllä saisi olla napakampi kuminauha .

  Elsa1 — 2022-06-14

 • Arvosana 3 / 5

  Kamalat taskut

  Taskut ovat pienet ja omituisen muotoiset. Lähes käyttökelvottomat kun koko ajan jotain putoaa.…

  TaskuHirmu — 2021-09-09

 • Arvosana 4 / 5

  Tosi hyvät , pitkälle ja kookkaallekin.

  Nämä Elloksen omamerkkiset collegehousut ovat tosi hyvät. Näihin suoral…

  Tuusulan Tintti — 2021-07-01

 • Arvosana 5 / 5

  4xl koko hyvä. Materiaali hyvä.

  Ainoat collegehousut , jotka menevat isokokoisille !

  Tuusulan Tintti — 2021-06-09