Ellos Home Kuminauhalakana Candice pestyä pellavaa

Black Week 20%
Juuri nyt saat 20% alennusta tästä tuotteesta. Alennus vähennetään kassalla. Koskee tuotteita, joissa on merkintä BLACK WEEK 20%.
Tartu tarjoukseen! Tarjous on voimassa niin kauan kuin tuotteita riittää, kuitenkin vain torstaihin 26.11. asti.

Happy Shopping //ellos

99,99 EUR Arvosana 0 / 5 ( 0 )

Jaksota maksut eriin alk. 9,70 EUR/kk

Kuminauhalakana Candice pestyä pellavaa Koko Kuminauhalakana Candice pestyä pellavaa

toimitus 3-6 arkipäivää – Väri: Pellavabeige

Kuminauhalakanat / Ellos Home

Dra på-lakan i mjukt tvättat lin med vintagelook. Resårband utmed hela kortsidorna håller lakanet på plats. Passar madrasser upp till 18 cm. Lakanet finns i storlekarna 90x200, 160x200 och 180x200 cm. Vikt 165 g/m2.

Denna linneprodukt är tillverkad av finaste franskt lin som gör den lättskött och lätt att njuta av i många år framåt. Den är redan tvättad för att bli ännu mjukare och skönare mot huden.
Lin är ett klassiskt, vackert material som är både skönt att sova i och snyggt att titta på. Lin har även de goda egenskaperna att både absorbera fukt och transportera bort kroppsvärme. Det gör att du alltid får en sval och mjuk känsla.

För att behålla bästa sovkomfort rekommenderar vi att du tvättar produkten i 60° och torktumlar på medelhög värme tills den är skåptorr. Vik sedan på längden och rulla ihop för att behålla formen och undvika veck.

Tuote on sertifioitu STANDARD 100 by OEKO-TEX® -standardin mukaisesti. Sertifiointi takaa, että tuote on testattu eikä sisällä terveydelle ja ympäristölle haitallisia aineita.
Lisenssinumero & testauslaitos: 12.HIN.13300 HOHENSTEIN HTTI

European Flax-certifierat lin vilket innebär att produkten består av lin i hög kvalité odlad med hänsyn till miljön och med spårbarhet i hela produktionsprocessen från planta till fiber.
När du får hem din vara får du också information om linets ursprung, var det är odlat och odlarens namn.

  • Päällyskangas: 100% Pellavaa
  • Peseminen: Konepesu 60°

Tuotenumero: 1045664-01-90

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää