Ruokailu / Carl Oscar

Täysin tiivis pullo, joka pitää juoman kuumana tai kylmänä VacuumShield™-teknologian ansiosta.

Pullon vetoisuus on 0,35 litraa, ja siinä on kaksinkertaiset seinämät vakuumieristyksin. Pullo on valmistettu elintarvikekäyttöön hyväksytystä ruostumattomasta 18/8-teräksestä, ja se pitää juoman kylmänä jopa 20 tuntia tai kuumana jopa 7 tuntia.

TEMPflask on äärimmäisen kestävä ja sitä voidaan käyttää yhä uudelleen. Siksi se on ympäristön kannalta parempi valinta verrattuna moneen muuhun juomapulloon. Päivittäiseen käyttöön suunniteltu pullo on omiaan lapsille mukaan leikkipuistoon, retkelle, harrastuksiin tai matkalle. Pullon leveä suuaukko ja pyöristetyt reunat helpottavat puhdistusta ja ehkäisevät bakteerien kasvua. Kaikki osat on tietenkin valmistettu ilman BPA:ta, ftalaatteja ja lyijyä. Ruostumaton teräs ei myöskään ime eikä vapauta makuja.

TEMPflask-pulloon kuuluu kaksi korkkia. Toinen korkki on tarkoitettu kuumien ja kylmien juomien säilytykseen, ja siinä on sisäpuolella ruostumatonta 18/8-terästä, jotta juoma ei joutuisi kosketuksiin muovin kanssa. Se on myös eristetty, jotta juoma pysyisi kauemmin kuumana tai kylmänä. Toinen korkki on kylmälle juomalle tarkoitettu juomakorkki, jossa on pilli, jotta pulloa ei tarvitsisi kallistaa juomista varten.

- Materiaali: Ruostumaton teräs, PP-muovi, silikonitiivisteet
- Mitat: Ø 7,4 x 19,7 cm
- Paino: 255 g
- Vetoisuus: 0,35 l

  • Korkeus: 19.7 cm
  • Leveys: 7.4 cm

Tuotenumero: 1684658

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Arvostelut

Kerro meille mitä mieltä olet Ei arvosteluja

Kirjoita arvostelu