Itseruskettavat / Bondi Sands

Bondi Sandsin nopeasti imeytyvä ja kosteuttava Pure Gradual Tanning Lotion sopii erinomaisesti sinulle, joka haluat kestävän ja luonnollisen kullanhohtoisen sävyn. Sisältää ihoa hoitavia ainesosia. Saa luonnollinen päivetys kolmen päivän aikana levittämällä tuotetta päivittäin tai käytä yhdessä suosimasi Bondi Sandsin itseruskettavan tuotteen kanssa säilyttääksesi hohdon pidempään. Sopii kaikille ihonsävyille ja ihotyypeille.
Pure on pakattu 100% kierrätettävään pakkaukseen ympäristövaikutuksen minimoimiseksi. Läpinäkyvässä koostumuksessa yhdistyvät Bondi Sandsin kuuluisa kullanhohto ja ihoa aktiivisesti hoitavat ainesosat: kosteuttava hyaluronihappo, hohtoa antava C-vitamiini ja korjaava E-vitamiini. Pure on dermatologisesti testattu, hajusteeton ja väriaineeton ja sopii siksi kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle.

Vaihe 1: Tasaisen päivetyksen takaamiseksi varmista, että iho on puhdas, kuorittu ja kuiva.
Vaihe 2: Levitä Bondi Sandsin asteittain itseruskettava voide puhtaalle iholle tasaisesti pyörivin liikkein. Anna ihon kuivua ennen kuin pukeudut. Pese kädet huolellisesti käytön jälkeen.
Vaihe 3: Käytä päivittäin saadaksesi kullanhohtoisen päivetyksen ympäri vuoden.

Tuotenumero: 1638996

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Arvostelut

🌟 Kerro meille mitä mieltä olet Ei arvosteluja

Kirjoita arvostelu
Miten arvostelut toimivat?

Share your favorites!

Bilder taggade med #ellos på Instagram.