Bestway Ilmapatja 1,91 m X 0,97 m X 46 cm Sisäänrakennettu pumppu

64,90 EUR Arvosana 0 / 5 ( 0 )

Loppunut varastosta,  toimitus 6-8 arkipäivää

Retkeily / Bestway

Kestävät ja mukavat Bestway® Fortech -ilmapatjat, joissa on sileän ja pehmeän tuntuinen pinta! Patjat ovat ensiluokkainen valinta

Ilmapatjassa on kestävä rakenne ja se on valmistettu Fortech-materiaalista. PVC:n ja polyesterin sekoite tekee patjasta miellyttävän tuntuisen ja on perinteistä PVC:tä kestävämpi sekä 10% kevyempi.

Materiaali kestää myös 75% paremmin reikiintymistä ja on 150 kertaa naarmunkestävämpi. Kangas varmistaa, ettei sänky tunnu yöllä liian lämpimältä tai kylmältä, mikä on tavallinen PVC-patjojen ongelma.

Se tarjoaa myös ainutlaatuisen aaltomaisen palkkirakenteen, mikä antaa yhdessä pehmeän ja mukavan kangaspinnan kanssa patjalle hienostuneen ulkonäön. Koska palkit eivät ole suorassa linjassa, tulee patjan pinnasta tasaisempi ja sinä saat miellyttävämmät ja rennommat yöunet.

Helppo asentaa
Sisäänrakennettu AC-ilmapumppu täyttää patjan 3-4 minuutissa, joten se on valmis yöunille yhtä aikaa kanssasi. Aamulla ilma tyhjentyy patjasta helposti ja nopeasti tyhjennysventtiilin avulla. Laita tyhjennetty patja mukana toimitettavaan kantolaukkuun, jossa sitä on helppo kuljettaa ja säilyttää.

Täyttyy 3-4 minuutissa
Sisäänrakennettu sähköinen ilmapumppu ~ 220-240 V. Fortech on tiiviin polyesterikankaan ja kestävän PVC:n sekoite, joka kestää erittäin hyvin kulutusta ja on kestävää ja mukavan tuntuista. Ainutlaatuinen aaltomainen palkkirakenne antaa ylellisen ulkonäön ja tunnun.

Sisältö: Yhden ilmapatjan, säilytyslaukun ja paikkausnesteen

Tuotenumero: 1606314

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Arvostelut

Kerro meille mitä mieltä olet Ei arvosteluja

Kirjoita arvostelu