Kihartimet / BaByliss

Curl Secret Ionic 2 -kihartimella luot upeat kiharat. Patentoitu Auto Curl&trade -teknologia mahdollistaa pitkäkestoisten kiharoiden luomisen nopeasti ja helposti. Vedä hiukset varovasti keraamisen kihararullan läpi, ja kihara on valmis. Curl Secret Ionic 2 -kihartimessa on kaksi irrotettavaa ja vaihdettavaa päätä erityyppisten kiharoiden tekemiseksi: toinen laineita ja runsautta varten ja toinen napakoita kiharoita varten. 25 mm:n napakat kiharat, aika 10 12 14 sekuntia -> 210°C 230°C. 35 mm:n kiharat: runsautta ja laineita, aika 8 10 12 sekuntia -> 190°C 210°C. Lämpötila-asetukset: 190°C 210°C (I), 210°C 230°C (II). Merkkiääni, kun kihara on valmis ja on aika avata kiharrin.
Pyörimissuunta: uudessa BaByliss Curl Secret Ionic 2 -kihartimessa voi valita, mihin suuntaan hiukset kiertyvät mahdollisimman luonnollisen tuloksen saamiseksi.
Kevyt, tehokas, harjaton ja sähköisesti säädettävä moottori. Erittäin kestävä (käyttöikä 5000 tuntia). Curl Secret Ionic 2 -kiharrin tekee hiuksista kiiltävät ja sileät ionisointitoiminnon avulla.
Käyttö:
1. Harjaa hiukset huolella ennen Curl Secret Ionic 2. 2 -kihartimen käyttöä. Kiharra hiukset pieni osio kerrallaan. Mitä pidemmät hiukset, sitä pienempi osio kerrallaan.
3. Pidä AINA Curl Secret Ionic 2 -kihartimen keraamiset kolvit hiuspohjaa kohti ja sulje ne.

Tuotenumero: 1002618

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Arvostelut

Kerro meille mitä mieltä olet Ei arvosteluja

Kirjoita arvostelu