Turvaportit / Baby Dan

Aivan uuden tyyppinen turvaportti, joka sulkeutuu automaattisesti avaamisen jälkeen. Guard Me sopii hyvin paikkoihin, joihin perinteinen turvaportti ei mahdu. Lisäksi se on lähes huomaamaton silloin, kun sitä ei käytetä.
Guard Me on en erittäin joustava turvaportti, joka sopii useimpiin oviaukkoihin (sekä kapeisiin että leveisiin). Guard Me voidaan asentaa ovenkarmien sisä- tai ulkopuolelle sekä portaiden ylä- tai alapäähän. Portti on helppo avata yhdellä kädellä. Kätevä 2-vaiheinen lukitusjärjestelmä takaa, että lapset eivät voi avata porttia itse.

Guard Me -turvaportin asentaminen on helppoa. Mukana tulee työkalu portin helojen kiinnittämiseen, ja paneelit on sen jälkeen helppo asentaa paikalleen.

Turvaportti sopii 64,5 89 cm leveisiin oviaukkoihin ovenkarmien sisäpuolelle asennettuna (113,5 cm jatkokappaleen kanssa - ei mukana). Ovenkarmien ulkopuolelle asennettuna portti sopii 55 79,5 cm leveisiin oviaukkoihin.

Guard Me ei sisällä PVC:tä ja se on uusimpien turvastandardien mukainen. Baby Dan -aidat ja -portit valmistetaan Tanskassa, ja ne ovat erittäin laadukkaita.

- Testattu ja hyväksytty standardin EN 1930:2011 mukaan
- Mitat: 72 x 14 x 10 cm

Tuotenumero: 1017319

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Arvostelut

Kerro meille mitä mieltä olet Ei arvosteluja

Kirjoita arvostelu